SPITALUL POATE FI READUS LA NORMAL – Apel catre toate partidele

741

sursa foto: Fortech.ro

Spitalul care a intrat in atentia publica odata cu cea mai recenta tragedie poate fi readus la normal. Este nevoie insa de cooperarea tuturor partidelor.

Ne referim la Spitalul Judetean Piatra-Neamt, unde 11 oameni au murit din cauza incendiului de la sectia de anestezie si terapie intensiva (ATI), iar alti 6 au fost raniti.

Apelul la consens a fost lansat luni, 16 noiembrie 2020, de catre Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt (foto 2), cel care a anuntat ca va consulta toate partidele din CJ Neamt, astfel incat sa existe un consens asupra persoanei care va ocupa interimar postul de manager al spitalului, pana cand noul director va fi numit prin concurs. Toate propunerile le vor fi prezentate sefilor din spital, a adaugat Ionel Arsene.

Redam mesajul de pe Facebook postat de Ionel Arsene:

In data de 21 octombrie, Consiliul de Administratie al SJU Piatra Neamt hotara organizarea concursului pentru ocuparea functiei de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, ce va avea loc in data de 21 Decembrie.

Tragedia incomensurabila inregistrata acum doua zile la spitalul din Piatra Neamt, urmata de demisia directorului interimar, ma obliga, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean, sa iau o decizie in privinta managementului acestei unitati medicale.

Unitatea spitaliceasca trebuie sa functioneze si sa asigure serviciile medicale necesare populatiei.

De aceea, maine voi consulta reprezentantii partidelor politice ce alcatuiesc forul legislativ nemtean si voi strange propuneri de la acestia pentru a desemna un manager interimar care sa asigure functionarea spitalului, pana cand noul manager ce va ocupa functia prin concurs va prelua conducerea.

Toate propunerile vor fi prezentate Comitetului Director al Spitalului Judetean si sefilor de sectie pentru a alege cea mai potrivita persoana care sa preia conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, pana la ocuparea functiei prin concurs.

Lansez invitatia catre toate formatiunile care au reprezentanti in noua structura a forului legislativ nemtean, sa inainteze cate o nominalizare pentru functia de manager al SJU.

Nu am cuvinte sa imi exprim regretul fata de tragedia fara limite de la Spitalul Judetean. Sper ca dupa ziua de maine sa reusim sa gasim solutii si o nenorocire cum a fost cea de acum 2 seri sa nu se mai repete niciodata, nicaieri!

Regrete eterne pentru nemtenii care au sfarsit atat de tragic! Sunt cu sufletul alaturi de familiile greu incercate”.

1 comentariu la “SPITALUL POATE FI READUS LA NORMAL – Apel catre toate partidele

  1. Colectiv, a fost atentat terorist, pus la cale de nazistul de la Cotroceni, impreuna cu securistii. Ei aveau nevoie doar de 2-3 victime pentru a darama guvernul Ponta. Numai ca, criminalii angajati au folosit in exces subastanta care a declansat incendiul, sa fie siguri ca vor fi cateva victime. Ei nu s-au asteptat la o asemenea catastrofa. Nu Ponta trebuia sa demisioneze, nazistul trebuia bagat dupa gratii. Acest criminal, pentru a acapara toata puterea, lasa tot timpul in urma lui victime, dezbinare, ura, saracie…Este un animal fara D-zeu, un nazist insetat de sange, putere si averi, limitat intelectual. Nu inteleg cum poate un om sa voteze un asemenea exemplar negativ din toate punctele de vedere. Doar uitandu-te la ranjetul lui de animal preistoric (nu vreau sa jicnesc animalele de azi), iti vine sa vomiti. La Piatra-Neamt, va fi vinovat …electricianul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole