Spectacol total cu Florin Citu

1020


Ne-am dat naibii. S-a murdarit Citu de engleza. O crede ca daca esti cu engleza te baga lumea in seama. Fiti atenti: la nici o ora de cand fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a iesit public pentru a cere Guvernului PNL sa aplice legea si sa majoreze cu 40% punctul de pensie, celebrul ministru al Finantelor Florin Citu s-a postat la un pupitru din minister pentru a se lauda ca toate masurile pe care le-a luat au fost excelente, anuntand noi date din rectificarea bugetara. Nimic iesit din comun pana aici. Ne-a atas atentia insa afisul din spatele pupitrului de unde vorbea Florin Citu pe care era scris „The Gouvernment of Romania / Ministry of Public Finance”. Chiar asa. Dar in romana ce avea daca scria?

Si inca ceva? Conferinta de presa a lui Citu nu a fost tinuta in fata jurnalistilor, ca deh, e COVID-19, dar a fost cu certitudine intr-o incapere in care cu siguranta Citu nu era singur. Unde-i masca domnu’ Citu? Ori esti precaut, ori esti prost, cum zicea presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis. Cumva masca se poarta dupa chef? Ca noi am inteles altceva de la Orban.

Totusi, trebuie sa stiti ca la finalul conferintei, am asistat la un alt moment jenant marca Florin Citu. Concret, dupa ce si-a terminat discursul, Citu a mimat partea de „intrebari din partea jurnalistilor” stand stana de piatra pret de vreo doua minute, asteptand intrebarile care nu au mai venit. Cica a fost o eroare tehnica si jurnalistii nu au putut trimite intrebarile. Noi credem mai degraba ca lucrurile au stat altfel si ca Florin Citu si-a dorit sa nu primeasca nicio intrebare pentru ca i-ar fi stricat toata lauda din conferinta.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

liternet