SLUJBA DE INVIERE – Ministrul a facut anuntul. Iata cum se va desfasura

876

sursa foto:digi24

Ministrul de Interne Lucian Bode (foto) a declarat ca pentru cei care vor merge la slujba de Paste, circulatia pe timpul noptii este permisa in intervalul orar 22:00-5:00 dimineata, iar magazinele vor ramane deschise pana la ora 20:00 si in Vinerea Mare.
De asemenea, statiunile de pe litoral, respectiv statiunile montane vor fi deschise respectand toate regulile in vigoare, dar cu o capacitate de maxim 70% de cazare din tot ce inseamna capacitatea de cazare pe care ei o ofera:

“Sunt convins ca milioanele de credinciosi care vor participa la procesiunile religioase vor da dovada de echilibru, de simt civic crescut, intelegand ca inca traversam o perioada critica, comportamentul fiecaruia dintre noi fiind decisiv in lupta pentru stoparea acestei pandemii.
Spun inca o data in incheiere, in noaptea de 1 spre 2 mai, circulatia persoanelor este permisa doar pentru participantii la slujbele religioase. Subliniez acest lucru pentru a ruga toti cetatenii, care nu participa la slujba de Inviere, sa ramana acasa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

liternet