Sica Mandolina prefera inculpatii

1064

Dupa ce premierul Ludovic Orban (foto) si-a dat acceptul ca pe listele PNL pentru alegerile parlamentare sa apara oameni cu probleme penale, seful Guvernului isi duce acum acest narav la un nou nivel.

Mai exact, presa ultimelor 24 de ore vorbeste – deocamdata pe surse – ca Sica Mandolina ar urma sa-l numeasca prefect al municipiului Bucuresti pe nimeni altul decat comisarul Traian Berbeceanu, trimis in judecata pentru spalare de bani, luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata, sprijinire a unui grup infractional organizat si complicitate la delapidare.

Partea amuzanta este ca maretele si sforaitoarele criterii de integritate – 10 la numar – adoptate de catre PNL in decembrie 2015, in vigoare chiar si astazi, si care prevad inclusiv evitarea oamenilor suspecti sau inculpati in diverse dosare penale. Deci daca-l mai vedeti pe Sica dandu-si ochii peste cap ca PSD este „partidul penalilor”, puneti-i in fata oglinda „Decalogului integritatii” si intrebati-l cum ramane cu inculpatul Traian Berbeceanu!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

2 comentarii la “Sica Mandolina prefera inculpatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole