SEMNATURI PENTRU DEMITEREA CLOTILDEI ARMAND – Romanii din Sectorul 1 “s-au racorit”

1974

Continua strangerea de semnaturi de catre PSD in vederea organizarii referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand din cauza crizei gunoaielor. Exista insa si alte motive pentru care Armand trebuie sa plece.

Vicepresedintele PSD Sector 1 Alexandru Petrescu acuza intr-o postare pe Facebook ca sectorul nu este administrat, iar spatiul urban este cazut in degradare. Realitate care contribuie la decizia locuitorilor de a cere plecarea Clotildei Armand. De altfel, potrivit lui Alexandru Petrescu, oamenii din sectorul 1 “s-au racorit” semnand pentru demiterea primarului USR-ist.

Iata anuntul lui Alexandru Petrescu:

La peste 35° C, romanii din #sectorul 1 ‘s-au racorit’ astazi semnand pentru demiterea primarului USR-ist Clotilde Armand.
Am fost, din nou, alaturi de echipele de voluntari, intr-o campanie door-to-door, in zona de case de pe Sos. Chitilei si la blocurile din Bd. 1 Mai. Am vorbit cu foarte multi locuitori revoltati de halul in care a ajuns sa arate #capitalacapitalei.
De ce semneaza oamenii?
Uitati-va pe imaginile surprinse pe Str. Bacului, Str. Linistei si multe altele, in aceasta dimineata in sectorul1!

Strazile laterale si trotuarele sunt pline de gramezi de gunoaie, trunchiuri de copac si crengi. Oamenii sunt profund nemultumiti de debandada administrativa. Sectorul este neadministrat, spatiul urban este cazut in degradare
„.

2 comentarii la “SEMNATURI PENTRU DEMITEREA CLOTILDEI ARMAND – Romanii din Sectorul 1 “s-au racorit”

  1. Semnez pentru că hotii strigă hotii , nu pentru că ar fi alții sau predecesorii mai buni , toți fură și au furat . De fapt pentru a fura vor locuri fi funcții la stat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole