SEF DE LA RAIFFEISEN, LUAT DE CITU IN GUVERN – Un fost director de la Raiffeisen Bank a fost numit consilier in echipa vicepremierului Dan Barna. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial

3160
SEF DE LA RAIFFEISEN, LUAT DE CITU IN GUVERN

Un fost sef de la Raiffeisen Bank va lucra in cadrul Guvernului Romaniei. Mai exact, in aparatul de lucru al vicepremierului Dan Barna.

Este vorba despre Aurelian Mihailescu (foto 2), fost head of trading in perioada 1997-2021, fost director executiv piete de capital-tranzactionare si vanzare din 2012 si pana in aprilie 2021 in cadrul Raiffeisen. Aurelian Mihailescu a fost numit in functoa de consilier de stat in aparatul propriu de lucru al vicepremierului Dan Barna. Decizia de numire a fost publicata luni, 14 iunie 2021, in Monitorul Oficial (vezi facsimil).

Aurelian Mihailescu si-a explicat plecarea de la Raiffeisen Bank prin aceea ca doreste sa faca o schimbare. Intr-o declaratie acordata Ziarului Financiar, in 13 mai 2021, acesta anunta ca doreste sa isi foloseasca experienta si expertiza intr-o alta directie: „Motivul plecarii este cat se poate de personal: vreau sa fac o schimbare. In acest moment am plecat intr-o pauza, zic eu binemeritata dupa 24 de ani. O sa incerc sa-mi pastrez experienta si expertiza acumulata de-a lungul acestor ani insa vreau sa imi aduc contributia intr-o alta directie. M-am despartit de Raiffeisen pe masura parcursului pe care l-am avut impreuna si a contributiei pe care banca si fiecare dintre colegi l-au avut in dezvoltarea mea, adica in conditii foarte bune. Simt ca pot sa fac o schimbare si imi trebuia un moment de pauza“.

In ceea ce priveste banca la care Aurelian Mihailescu a fost director ani de zile, Raiffeisen Bank, amintim ca aceasta este condusa de un personaj apropiat regimului Iohannis. Ne referim la Steven van Groningen (foto 1 stanga), cel care a protestat impotrva PSD si lui Liviu Dragnea in Piata Victoriei, in 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole