SE STRANG SEMNATURI PENTRU DEMITEREA LUI CLOTILDE ARMAND – “Va deranjeaza mormanele de gunoi pe langa care sunteti nevoiti sa treceti zilnic”

1180

Fostul consilier general al Primariei Capitalei Tudor Ionescu a initiat o petitie pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1 Clotilde Armand (foto).

Pana in prezent, petitia a strans 692 de semnaturi, fiind necesare 10.000 de semnaturi pentru demararea unui referendum pentru demiterea Clotildei Armand.

Iata textul petitiei, care poate fi fi semnata AICI:

“In atentia locuitorilor din sectorul 1 al Capitalei

Sunteti multumiti de activitatea actualului primar al sectorului, Clotilde Marie Brigitte Armand? Va deranjeaza mormanele de gunoi pe langa care sunteti nevoiti sa treceti zilnic? Considerati ca neglijarea intentionata a sanatatii publice, mai ales in plina pandemie, este o problema care nu mai poate fi ignorata? Situatia in care ne aflam nu mai poate continua!

Semneaza petitia prin care cerem demiterea primarului actual al sectorului 1, Clotilde Marie Brigitte Armand, si contribuie direct la restabilirea normalitatii in sectorul tau. Sectorul 1 nu este cosul de gunoi al politicienilor!”.

4 comentarii la “SE STRANG SEMNATURI PENTRU DEMITEREA LUI CLOTILDE ARMAND – “Va deranjeaza mormanele de gunoi pe langa care sunteti nevoiti sa treceti zilnic”

  1. GUNOIUL CA GUNOIUL DAR CE A FACUT CU SPITALELE …DE ARSI, FLOREASCA DE URGENTA , GRIGORE ALEVANDRESCU SI CEL DE OFTAMOLOGIE SE INCADREAZA IN ,,GENOCID,, .ACEST ,,AGENT,, AL SERVICIILOR FRANCEZE SI AMERICANE TREBUIE ,,DE INDATA ,, ANCHETAT SI PEDEPSIT PTR. INALTA TRADARE SI EXPULZAT DIN TARA IN FRANTA . URGENT SA INTERVINA ,SRI, DICOT SI DNA ( FURTUL DE VOTURI ) .

  2. Privatizare spitalelor este o prioritate pentru acest GuWerner nazist. Costache a incercat, dar scandalul a fost prea mare, asa ca l-au debarcat de forma, iar acum Catu l-a luat sub aripa. Am scris de mii de ori: nu ei sunt devina pentru nenorocirile din tara, VOI milioanele purtati vina, voi girati prin indolenta si nepasarea voastra tot ce se intampla. Voi nu sunteti uniti, voi nu ganditi, gandesc altii in locul vostru, cei care va manipuleaza. Nu v-au ajuns 30 de ani de sclavie, pribegie?. Ati fost obligati sa va parasiti copii, sotii, parinti, sa va cautati painea ca sclavi la straini, in timp ce cei care va spala pe creier traiesc ca in rai. Uniti-va si opriti genocidul, si a tarii, si a populatiei. Ganditi-va la copiii si nepotii vostri care va vor blestema pentru indolenta si nepasarea voastra. Voi ati primit o tara intreaga, dar nu ati stiut sa o aparati de cancerul mafiei, dar macar ce a mai ramas din ea aparati-o pentru generatiile viitoare.

  3. Sint de acord cu demiterea primarului sect.decand au pus-o in functie prin frauda NUMAI RAUTATI FACE CARE SUNT NEFASTE PTR LOCUITORII SECT.1 !!!!SOFIA COLIBAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *