Se pregateste o noua cenzura. Werner doarme linistit dupa tragedia din Neamt (Video)

1292

* In ciuda faptului ca in Romania Constitutia interzice explicit orice forma de cenzura, Facebook insista in obraznicie si anunta ca va infiinta un adevarat Minister al Adevarului pentru tara noastra, care sa puna cizma pe asa-zisele „stiri false”. Or, am vazut deja cat de politizata este aceasta notiune. Mai exact, Facebook va lansa, in parteneriat cu agentia de presa France Press (AFP), un program de verificare a stirilor, iar atunci cand va depista un asa-zis „fake news”, ii va limita vizibilitatea si chiar le va taia veniturile din publicitate paginilor care distribuie presupusa stire falsa. Din cate intelegem, o serie de jurnalisti din Romania vor face parte din acest Minister al Adevarului. Dumneavoastra pe ce persoane pariati si mai ales la ce institutii media credeti ca lucreaza acesti ziaristi?

* Presedintele Klaus Iohannis nu se simte cu nimic vinovat pentru incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, care a luat deja 11 vieti. Daca fix in urma cu cinci ani, dupa focul din clubul Colectiv, Werner zbiera ca premierul Victor Ponta sa demisioneze, de data aceasta acelasi Iohannis nu doar ca a scrasnit ca nu se simte cu nimic vinovat pentru ceea ce s-a intamplat in Neamt, dar s-a si repezit sa se ratoiasca la PSD – vesnica lui obsesie.

Afirmatia politicianului a venit cand a fost confruntat cu declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, potrivit careia toti purtam o vina pentru tragedia din Piatra-Neamt.

Iata incalificabila iesire a lui Klaus Iohannis (vezi video):

O afirmatie un pic nerumegata. Nu toti suntem de vina. Sunt de vina cei care au fost la guvernare, cei care au fost la conducere, cei care gestioneaza in judete spitalele judetene si care nu aloca resurse, care n-au alocat resurse, care nu s-au ingrijit de calitatea personalului, care nu s-au ingrijit de calitatea managementului. Si in acest sens, sigur, mai vinovati sunt cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani si au permis ajungerea sistemului de sanatate in aceasta stare. Ma refer, desigur, la marele PSD. Asta este vinovatul moral. Vinovatul tehnic, detaliat, va fi gasit de anchetatori in fiecare caz in parte”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

2 comentarii la “Se pregateste o noua cenzura. Werner doarme linistit dupa tragedia din Neamt (Video)

  1. Eu cred ca Facebook trebuie sa cenzureze comunicatele „specialistilor” din sanatate (Tataru, Arafat, Dorobat, Musta, Imbri, Tincu si Marinescu), comunicatele guWernantilor, si cretinismele dulapului de la Cotroceni. Dupa un an cu, guWernul meu, de furturi, minciuni, manipulari si dictatura, acest criminal, cu piele de elefant pe râtul cu ranjet de po-rc, mai are tupeul sa dea vina pe altii.

  2. Nu este tara de nebuni, este un Presedinte de tara nebun, si un GuWern de criminali. Asta nu vede poporul, orbiti de frica, panica, manipulari si minciuni. Urmaresc televiziuni internationale, nicaieri in lume nu gasesti abordarea criminala practicata de televiziunile din Romania pe tema asa zisei „pandemii”. Arma acestor criminali este inducerea fricii in randul populatiei (majoritatea dusa cu duhul), care provoaca pagube fizice si psihice, incalculabile, care nu pot fi comparate cu o gripa sezoniera. Urmarind reportajele realizate pe strada trecatorilor in legatura cu „pandemia”, nu iti ramane decat sa iti faci cruce. Am retinut cateva dintre ele: „Masca ar trebui sa fie obligatorie tot timpul de acum inainte”, „De abia astept sa vina vaccinul”, „Cei nevaccinati sa nu poata iesi din casa”, „GuvWernul ar trebui sa ia masuri mai drastice”, „Pensiile si alocatiile nu trebuie marite, ca nu are GuWernul bani”…Eu am facut febra musculara de atatea cruci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole