​SE MARESTE ALOCATIA DE HRANA – Cea mai mare suma este in valoare de 91 lei pe zi. Vedeti categoriile care vor beneficia de mai multi bani (Document)

592

sursa foto: facebook Guvernul Romaniei

Ministerul Transporturilor condus de Sorin Grindeanu (foto) a pus in dezbatere publica proiectul de Hotarare privind acordarea alocatiei de hrana zilnice pentru personalul navigant si auxiliar imbarcat pe nave. Concret, se maresc sumele acordate.

Cea mai mare suma este in valoare de 91 lei pe zi.

Iata maririle propuse si categoriile de beneficiari:

84,12 lei/zi pentru personalul ambarcat pe nave maritime de transport de marfuri si de pasageri, nave maritime de cercetare, tancuri petroliere, de transport fluvial, platforme de foraj si extractie maritime, nave de pescuit maritime, nave fluviale cu propulsie de transport de marfuri si de pasageri, tancuri propulsate de bunkeraj, drage fluviale si maritime, salande, macarale autopropulsate si nepropulsate, slepuri, ceamuri, remorchere portuare si pilotine.

In prezent este in valoare de 56,08 lei/zi;

75,05 lei/zi pentru personalul ambarcat pe restul navelor si corpurilor plutitoare nespecificate mai sus, nave de orice categorie, pe timpul cat sunt in conservare, pe timpul iernatului, pe timpul constructiei si reconstructiei in tara.

In prezent este de 50,03 lei/zi;

91,01 lei/zi pentru scafandri. Banii alocati in prezent pentru acestia pentru alocatia de hrana: 60,67 lei/zi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole