SE ELIMINA SUBVENTIA LA CALDURA? – Premierul nu neaga: “Vom vedea deciziile” (Video)

1720

sursa foto: facebook Florin Citu

Explozia facturilor la energie si gaze ar putea lua proportii uriase in sezonul rece daca se va elimina subventia la caldura. Lucru pe care Guvernul Citu nu-l exclude. Premierul nici nu confirma, dar nici nu infirma.


Intrebat miercuri, 8 septembrie, la Ploiesti, daca subventia la gigacalorie se taie din acest an, sau ramane, premierul a evitat sa dea un raspuns transant:

“Vom vedea deciziile, toate deciziile pentru pachetul din aceasta iarna” (video de la minutul 03.40).

Legea consumatorului vulnerabil

Premierul a recunoscut ca Legea consumatorului vulnerabil adoptata de Parlament nu este indeajuns pentru aceasta iarna. Citu a precizat ca mai sunt si alte masuri pe care guvernul le ia in calcul:

„Legea consumatorului vulnerabil a fost aprobata ieri si imi pare bine ca, dupa ce am insistat de o luna de zile, s-a gasit timp si pentru Legea consumatorului vulnerabil. Este in Parlamentul Romaniei de cateva luni de zile, dar nu s-a gasit timp pentru ea. S-a votat ieri in sfarsit.
Vreau sa vad detaliile exacte, pentru ca am inteles ca s-au schimbat putin lucrurile acolo. Sunt resurse, dar nu ajunge. Legea consumatorului vulnerabil nu este indeajuns pentru aceasta iarna. Mai sunt si alte masuri pe care le luam in calcul pentru aceasta iarna.

1 comentariu la “SE ELIMINA SUBVENTIA LA CALDURA? – Premierul nu neaga: “Vom vedea deciziile” (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole