SE CERE DEMISIA GUVERNULUI CITU – Romanii, in strada

1491

Proteste masive miercuri, 23 februarie 2021, in Romania. Cartel ALFA cere demisia Guvernului Citu si anunta ca dupa mineri, protesteaza, angajatii din comert, cei din industrie, asistenta sociala, la fel, personalul din sanatate, politistii si ei in strada, cfr-stii, angajatii din utilitati publice.

Sindicalistii se intreaba intr-o postare pe Facebook in care se anuntau protestele de miercuri daca mai exista vreo categorie sociala care sa nu fie nemultumita de masurile contra cetatenilor:

“Jos Guvernul Citu! Un Guvern care nu este pentru cetateni”.

Iata anuntul Cartel Alfa:

“Minerii – protesteaza, angajatii din comert – protesteaza, cei din industrie – protesteaza, asistenta sociala, la fel, personalul din sanatate, politistii si ei in strada, cfr-stii, angajatii din utilitati publice! Este vreo categorie sociala care sa nu fie nemultumita de masurile contra cetatenilor ale Guvernului CITU???

Doar clientela politica de partid pentru care s-au pus deoparte in buget cele 57 miliarde de lei este multumita. 195.000 euro subventie pentru antreprenori pentru crearea UNUI SINGUR LOC DE MUNCA?!? Cu banii astia tii oamenii acasa si numai din cerere de bunuri si servicii se creeaza mai multe locuri de munca!


De ce a fost nevoie sa taie si salariul minim? Pentru ca o crestere de 41 lei, sub nivelul productivitatii, mai mica decat toate cresterile de preturi, si mai putin decat toate cresterile de salariu minim din tarile UE este de fapt SCADERE!!! (https://bit.ly/3dCjfNG)
Jos Guvernul Citu! Un Guvern care NU ESTE PENTRU CETATENI!
Ne vedem miercuri, ora 11 la Guvern”.

1 comentariu la “SE CERE DEMISIA GUVERNULUI CITU – Romanii, in strada

  1. Cîțu e scos la inaintare ca sa faca mizeriile ce le au in plan. Nu a fost el vreun om politic, asa ca poate sa stranga flegme in numele tuturormse vede pe el ca e degeaba. Ochii pe urmatorul salvator dupa ce cîțu va disparea in ceata la fel de stramba drumuri cum a fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole