Se anunta proteste impotriva Guvernului Orban (Video)

2077
Se anunta proteste impotriva Guvernului Orban (Video)

Cunoscutul actor Mugur Mihaescu, om de afaceri si proprietar de PUB-uri, suporta tot mai greu Guvernul Orban. De fapt, nu prea il mai suporta. Mugur Mihaescu a somat Executivul PNL sa adopte o serie de masuri fara de care mediul de afaceri nu poate supravietui.

Daca dumneavoastra pana miercuri (n.r. – 28 octombrie 2020) nu faceti aceste lucruri, eu Mugur Mihaescu, sambata, 31 octombrie, voi fi in Piata Victoriei pentru a va spune ca trebuie sa plecati, pentru ca dumneavoastra nu sunteti Guvernul Romaniei. Nu meritati sa ne reprezentati”, a anuntat Mugur Mihescu.

Bine, ramane de vazut acum cati oameni il vor urma pe Mugur Mihaescu. Mai exact, cati vor iesi in piata sa isi exprime indignarea.

Altfel, Mugur Mihaescu a facut o precizare foarte importanta: anume ca aceasta actiune de protest nu are nicio legatura cu opiniile privind existenta Covid sau nevoia de a purta masca, demersul sau fiind cauzat strict de incompetenta Guvernului Orban in rezolvarea problemelor economice.

Apelul lui Mugur Mihaescu poate fi vazut aici.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

3 comentarii la “Se anunta proteste impotriva Guvernului Orban (Video)

 1. Nelu Tătaru: „Nicio sărbătoare nu va mai fi la fel. Nu vom avea şcoala la fel, nu vom avea concedii la fel şi nu vom avea o viaţă socială la fel!”. Sunteti pregatiti pentru un viitor „luminos”, pregatit „pas cu pas”, de guWernul meu nazist?.Cum poate un neica nimeni sa hotarasca pentru viata voastra?. Cum puteti inghiti pe nemestecate incalcarea tuturor derpturilor la viata?. Inclusiv respiratul aerului va este ingradit, punandu-va botnita pe fata. Chiar unul dintre „specialistii” aserviti guWernului infect, va „linistit”, spunand ca botnita va fi obligatorie si in viitor, adica viitorul nazist care va asteapta. De 8 luni, acesti nazisti va duc cu zaharelu, anuntand zilnic miere pentru voi, tinandu-va in frau pana la alegeri, cand agenda va fi parcursa „pas cu pas”. Dupa alegeri, care vor fi fraudate fara nicio problema, ca doar voi nu contati pemtru ei, cum nu conteaza pemtru vanatori animalele pe care le vaneaza. Ei nu simt durere, dimpotriva, bucurie si satisfactie pentru trofee. Dupa alegeri, cand dictatorul va avea toata puterea , toate restrictiile de azi care vor fi obligatorii nelimitat, vor fi „complectate” cu legi pentru extinderea restrictiilor. Dupa 6 decembrie luati-va adio de la democratie, veti avea statut de Colonie. Nu va ganditi ca atunci veti iesi in strada sa va aparati dreptul la viata, total gresit, veti putea doar sa iesiti pana in fata locuintei, si veti fi intorsi inapoi in secunda urmatoare. Dronele de supraveghere in masa, care au fost finalizate la Resita (daca nu ma insel), unde a participat clovnul guWernului, vor intra in functiune dupa alegeri. Dar nu cred ca va deranja majoritatea gloatei aserviti nazismului, din moment ce „specialistii” le vor recomanda pentru „protejarea” individului. Fara legatura cu subiectul, chiar acum la 9:15 s-a anuntat ca tichetele de masa s-au majorat cu un ban, nu e gluma, de la 20 lei, la 20,01 lei. ATAT VALORATI VOI PENTRU GUWERNUL NAZIST IN FRUNTE CU DICTATORUL. TREZITI-VA, MACAR IN CEASUL AL 12-LEA.

 2. Vreau sa vad:
  – cati prefera libertatea, si cati prefera sclavia.
  – cati continua sa doarma, si cati se vor trezi.
  – cati au fost cumparati, si cati au demnitate.
  – cati sunt spalati pe creier si cati gandesc liberi.
  – cati sunt curajosi, si cati sunt lasi.
  – cati se gandesc la generatiile viitoare, si cati sunt cei carora nu le pasa.
  – cati realizeaza adevarul, si cati nu realizeaza.
  Totul, dar totul depinde doar de voi, voi puteti schimba cum traiti, si cum muriti. Nimeni pe lume nu va poate ingradi dreptul la viata. Amenintarile lui Arafat si Musta: „Vom decide cine traieste si cine moare”, cred ca ar trebui sa scoale si mortii din morminte, dar se pare ca pe voi nu va afecteaza nimic (deocamdata), dar cand va va afecta, veti dori chiar sa se scoale mortii si sa intrati voi in locul lor.

 3. Nimeni nu are curajul sa ridice tema rapoptarilor. In Romania se raporteaza cazurile la 1000 de locuitori, iar Franta la 1000000 de locuitori. Diferenta este enorma. Poata cineva deschide subiectul in Piata Victoriei, sa auda si nazistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole