SCUMPIRILE INGROZESC JUDECATORII – Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj: “Rata a crescut cu inca vreo 100 si ceva de lei in trei luni, iar intr-un an cu 194 lei, si asta doar pentru ca nu este o rata mare (la angajarea creditului era in jur de 1300 lei, acum tinde spre 1800 lei)”

1523
SCUMPIRILE INGROZESC JUDECATORII – Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj

Scumpirile care nu se mai opresc si explozia ratelor la creditele bancare ingrozesc pana si magistratii, asta desi, asa cum se cunoaste, veniturile lor sunt printre cele mai mari.

O cunoscuta judecatoare din Romania, Adina Daria Lupea (foto) de la Curtea de Apel Cluj, dezvaluie miercuri, 6 aprilie 2022, ca rata la creditul imobiliar i-a crescut intr-un singur an cu aproape 200 de lei. Iar de la contractarea creditului si pana in prezent rata a ajuns de la 1.300 lei la 1.800 lei. “Despre salarii si pensii nu e nimic de spus, ele sunt singurele de nu cresc”, afirma Lupea.

Iata postarea de pe Facebook a judecatoarei Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj:

“In 3 luni a crescut ROBOR-ul de la 3,13% la 4,68 %. 1,73% era acum un an, in martie 2021. O crestere anuala deci in jur de 300%.

In traducere libera rata a crescut cu inca vreo 100 si ceva de lei in trei luni, iar intr-un an cu 194 lei, si asta doar pentru ca nu este o rata mare (la angajarea creditului era in jur de 1300 lei, acum tinde spre 1800 lei). Pai de ce sa nu creasca si ea? A ajuns oul la un leu, motorina la 10 lei, uleiul la 15 lei si nu mai vorbesc de facturi.

Nu exista absolut nicio politica fiscala pe termen scurt sau macar mediu, ne ducem la vale cu totul…

Despre salarii si pensii nu e nimic de spus, ele sunt singurele de nu cresc.

O sa ajungem sa vindem tot si sa ne mutam in munti.

Eu una sunt tot mai convinsa de asta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole