SCHEMA UNUI JAF DE PROPORTII NATIONALE – Liviu Dragnea acuza: “Guvernele formate din slugile strainatatii au raspuns poruncilor primite de peste hotare si au tras de timp cat au putut, ca legea resurselor minerale din largul marii sa nu fie pusa in aplicare”

3098
Liviu Dragnea acuza

Fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea (foto), sustinator al partidului Alianta pentru Patrie (APP) fondat de ex-secretarul general al PSD Codrin Stefanescu, denunta un jaf de proportii nationale.

Dragnea acuza o tradare a intereselor Romaniei, dezvaluind ca guvernele care s-au aflat la putere in ultimii ani, ascultand de ordinele venite din afara, au sabotat una dintre legile pe care el o propusese si care garanta independenta energetica a tarii. Este vorba despre Legea 256/2018 care prevedea ca gazul din Marea Neagra sa fie vandut pe piata interna.

Or, arata Dragnea intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de vineri, 3 decembrie 2021, s-a ajuns ca Romania sa importe gaze la preturi uriase, desi detine zacaminte de gaz metan in Marea Neagra ce stau neexploatate.

Iata acuzatiile lansate de Liviu Dragnea:

Au crescut importurile de gaze ale Romaniei, cu valori care au spart orice record: +221,8% in primele 11 luni ale anului! Desi Romania detine importante zacaminte de gaz metan in Marea Neagra, care stau neexploatate, noi cumparam de la altii!

In 2018, am facut o lege prin care gazul din largul Marii Negre sa fie vandut pe piata interna (Legea 256/2018). Resursele de acolo ar fi garantat independenta energetica a tarii pentru multi ani si Romania s-ar fi transformat dintr-un importator de gaz, intr-un exportator. Insa guvernele formate din slugile strainatatii au raspuns poruncilor primite de peste hotare si au tras de timp cat au putut, ca legea resurselor minerale din largul marii sa nu fie pusa in aplicare! Dragi patrioti, asa arata schema unui jaf de proportii nationale!

Alianta Pentru Patrie sustine aplicarea legii 256/2018 in forma ei initiala, cu eliminarea oricaror modificari facute pentru alte interese decat ale romanilor!”

3 comentarii la “SCHEMA UNUI JAF DE PROPORTII NATIONALE – Liviu Dragnea acuza: “Guvernele formate din slugile strainatatii au raspuns poruncilor primite de peste hotare si au tras de timp cat au putut, ca legea resurselor minerale din largul marii sa nu fie pusa in aplicare”

  1. Dragi concetățeni o părere personală este că în perioada când Liviu Dragnea facea războaie în parlament, Senat, etc, etc, pentru binele României și binele cetățenilor .
    Președintele României Klaus Iohanis primea ordine externe sa fie terminat UNCHIUL Liviu Dragnea..
    Deci a reușit. Cu un dosar de rahat. Sincer.

  2. Așa este! Cei care îl acuza pe Dragnea de orice, i-as ruga ca mai întâi sa se documenteze și sa analizeze obiectiv faptele! A schimbat legea impozitului pe profit , fentata de multinaționale, care prin inginerii financiare nu declarau profituri semnificative, cu legea impozitului pe cifra de afaceri, pe venit, și asta nu mai putea fi ascunsa! Împreuna cu legea pentru resurse, sa nu mai fie luate cu japca pe mai nimic, de asta a intrat la pușcărie, sa priceapă toată lumea!

  3. Se vede clar demult ca Liviu Dragnea a fost condamnat politic pentru ca incomoda acești jefuitori ai tarii, păcat ca cetatenii romani devin din zi în zi mai lași mai analfabeți și spălați pe creier neavând capacitatea sa judece ca își pierd tara, căminul și limba românească. Măcar noi, cei ce mai judecam trebuie sa-l susținem pe acest om care are curaj sa lupte cu forțele oculte. Nu sunt tanara, nu am fost comunista dar cu Alianta Pentru Patrie merg pana la capăt cu speranța că măcar aici nu v-or exista trădători!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole