SCANDAL LA VARFUL LIBERALILOR? – Orban si Citu, torpilati in Parlament: “Avem un presedinte PNL care pare ca saboteaza guvernul. Premierul pare depasit complet”

1175

Foto: Mediafax

Declaratii taioase facute de liderul deputatilor PSD Alfred Simonis la adresa liderului PNL Ludovic Orban, a premierului Citu, si a intregii coalitii de dreapta.

Simonis i-a cerut miercuri, 26 mai 2021, lui Orban, in plenul reunit al Parlamentului cu ocazia discutiilor privind Planul National de Redresare si Rezilienta sa-l puna pe premierul Florin Citu sa-l prezinte, „daca va mai asculta”.

Simonis a declarat ca pare ca liderul PNL saboteaza guvernul si submineaza premierul, in perspectiva congresului, dar si ca Florin Citu pare depasit complet.

Iata declaratiile facute de Alfred Simonis:

“Daca mai aveti influenta asupra lui, domnule presedinte PNL (Ludovic Orban-n.r.), daca va mai asculta, o sa vedem, poate il invitati sa faca prezentarea (…). Avem un presedinte PNL care pare ca saboteaza guvernul si submineaza premierul in perspectiva congresului. Premierul pare depasit complet. Vicepremierul USR e preocupat sa-si rezolve problemele in justitie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole