SCANDAL INTRE POLITISTI SI JANDARMI LA PROTESTUL DE LA COTROCENI – “Raspundeti la comenzi politice? V-a spus Iohannis sa nu ne lasati aici?” (Video)

1096

sursa foto: facebook sindicatul europol

Scandal intre politisti si jandarmi miercuri, 23 februarie 2021, la protestul din fata Palatului Cotroceni organizat de Federatia Publisind afiliata la Blocul National Sindical, din care fac parte 35.000 de membri din politie si politie de frontiera, politie penitenciara si probatiune, etc.

Protestatarii, care au iesit in strada nemultumiti de masurile de austeritate ale guvernarii de dreapta, ii intreaba pe jandarmi daca raspund la comenzi politice, dupa ce au fost amendati si bagati in tarc:

De ce nu ne-au pus in fata unde e spatiu mare? Sa nu ne vada Iohannis? V-a spus Iohannis sa nu ne lasati aici?
Jandarmeria raspunde la comenzi politice? A ajuns Jandarmeria sa fie stat in stat. Am ajuns noi, politistii, sa stam intr-un tarc? Nu le e rusine? Ce inseamna Jandarmeria, e stat in stat?

 Noi suntem militari, suntem politisti si respectam legea, dar stam intr-un tarc facut de ei, nu spuneam nimic, dupa care ne amendeaza. Ne-au amendat cu 4000 de lei ca nu am respectat distanta sociala. Unde sa o respecti? Unde te inchid ei in 2 metri patrati?”.

Ordinul primit de Jandarmerie

Pe pagina de Facebook a Sindicatului politistilor Europol, acolo unde au fost publicate imagini cu scandalul cu jandarmii, se spune ca “Jandarmeria Romana a primit ordin sa creeze busculada la protestul politistilor de la Palatul Cotroceni. Chiar daca ati primit ordin sa ne bruscati, amendati sau gazati, noi tot vom protesta, iar protestul este si pentru drepturile voastre dragi colegi jandarmi!”.

IMAGINI VIDEO AICI

IMAGINI VIDEO AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole