SCANDAL IN PARLAMENT – Mesajul transmis lui Florin Citu:”Nu iti e rusine”

1398

Foto: Mediafax

Scandal in Parlament la dezbaterea Bugetului de stat 2021 al Coalitiei de dreapta PNL – USR-PLUS-UDMR.
Liderul PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat pe premierul Florin Citu (foto dreapta, langa Ludovic Orban si Raluca Turcan) ca minte:

„Nu acceptam lectii de la un mincinos patologic precum Citu”, a scris Ciolacu pe Facebook, acuzandu-l ca a inchis ochii „la furturile PNL”.

Liderul PSD anunta ca partidul pe care il conduce nu va vota bugetul:

„Nu acceptam lectii de la cei care si-au plantat toate nepoatele liberale, toate amantele si toti politrucii in cele mai inalte functii ale statului. Chiar nu iti e rusine sa vii sa ne spui ca noi furam?„, a spus Ciolacu, potrivit digi24.

Iata declaratiile lui Marcel Ciolacu:

„Nu acceptam lectii de la un mincinos patologic precum Citu, care in timp ce oamenii erau inchisi in case a inchis ochii la toate furturile PNL!
Nu acceptam lectii de la cei care si-au plantat toate nepoatele liberale, toate amantele si toti politrucii in cele mai inalte functii ale statului.
Si da, nu acceptam lectii de la Orban- ultimul brontozaur al politicii romanesti!
PSD nu va vota acest buget al rusinii nationale!”.

1 comentariu la “SCANDAL IN PARLAMENT – Mesajul transmis lui Florin Citu:”Nu iti e rusine”

  1. Filmul asta cu declaratii l-au vizionat romanii de un an de zile, dar filmul cu actiunea lipseste cu desavarsire in randul PSD-ului. Toti sunt vinovati pentru dezastrul din tara, dar mai vinovati sunt cei care nu au actionat si nu au oprit macelul tarii si a populatiei. Nu uitati ca roata vieti se invarte, si cu cat cadeti de mai sus, cu atat durerea va fi mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole