SALILE DE FITNESS INTRA IN FALIMENT – Avertisment grav: Guvernul Orban distruge mii de afaceri cu sali de sport

1540

Daca nu ridica interdictiile impuse in cadrul starii de urgenta, Guvernul condus de Ludovic Orban (foto) baga in faliment salile de fitness, a caror redeschidere inca nu a avut loc. Si vorbim de mii de sali la nivelul intregii tari.

Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea dezvaluie temerea uriasa a patronilor salilor de fitness, care se gandesc cu groaza ca afacerile lor vor fi distruse daca se va mentine starea de urgenta. Piperea arata, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de vineri, 5 iunie 2020, ca, potrivit unui mesaj pe care l-a primit, patronilor de sali de sport li s-a transmis deja ca starea de alerta va fi prelungita si ca interdictiile impuse salilor de fitness dupa redeschidere vor dura luni sau poate chiar ani de zile, chiar daca acestea provoaca pierderea clientilor.

Gheorghe Piperea subliniaza ca de aceste masuri sunt afectati totodata hotelierii si proprietarii de pensiuni. Singura solutie pentru evitarea falimentului general este deschiderea unor procese colective in contencios, arata Piperea.

Iata comentariul avocatului Gheorghe Piperea:

Mi se spune printr-un mesaj privat ca patronii de sali de fitness sunt ingroziti de falimentul care le (ne) vine. Li se dau asigurari de catre cunoscuti/cunoscatori ca autoritatile vor mai prelungi cumva starea de alerta cu cel putin o luna si ca, oricum, restrictiile care le sunt impuse (distantare sociala in sala, purtarea mastii de catre clienti, in conditiile in care acestia fac exercitii fizice intense, interdictia de a merge la dus etc.) vor dura luni sau poate chiar ani de zile de acum incolo, ceea ce le vor tine la distanta clientii.

Evident, acest lucruri privesc si hotelierii si proprietarii de pensiuni.

Daca nu se iau masuri – procese colective in contencios – inalt-prea-credibelele noastre ‘autoritati’ politico-medicale vor continua sa distruga tot.

Un amanunt care a scapat tuturor, dar nu mi-a scapat mie (stiu, sunt un enervant) – Citu a anuntat ieri un program de ajutor de stat de 8 miliarde de lei destinat companiilor mari. Ia sa vedeti ce usor si eficient vor fi cheltuiti banii din acest fond, spre deosebire de banii alocati la misto in cadrul mizeriei de program IMM Invest, care a fost conceput intentionat in asa fel incat sa nu se aplice IMM-urilor aflate in dificultate, ci IMM-urilor parlamentarilor liberali, ale rudelor, amantelor si sponsorilor acestora si IFN-urilor care se imprumuta cu dobanzi zero, cu garantii de stat, pentru a da ulterior bani cu imprumut amarastenilor, cu dobanzi de 300% pe an.

Eu am acel proces marti, 9 iunie, in care incerc sa obtin suspendarea efectelor hotararii de guvern din 18 mai de instaurare a starii de alerta, dar nu stiu ce sanse are (cu toata ultra-fundamentarea actiunii) si, in plus, nu pot face totul de unul singur. Este genul de lucruri in care aliatii te pot face sa castigi totul, iar lipsa lor, sa pierzi”.

1 comentariu la “SALILE DE FITNESS INTRA IN FALIMENT – Avertisment grav: Guvernul Orban distruge mii de afaceri cu sali de sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole