SALARIILE DIN DNA – Inalta Curte a transat problema (Minuta)

2402
robor creste

foto: digi24

Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat o dezlegare de drept cu privire la salarizarea personalului Directiei Nationale Anticoruptie si si Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Iata Decizia 31 in dosarul 536/1/2021

“Admite sesizarea formulata de Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de contencios administrativ si fiscal, in dosarul nr. 2270/2/2018 si, in consecinta, stabileste ca:
In interpretarea si aplicarea principiului ierarhizarii pe verticala, cat si pe orizontala, in cadrul aceluiasi domeniu, in functie de complexitatea si importanta activitatii desfasurate, potrivit prevederilor art. 6 lit. f) din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul personalului din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie si Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism care nu are o grila proprie de salarizare, trimiterea la prevederile nr. crt. 4 lit. B de la capitolul I din anexa nr. V, din acelasi act normativ, vizeaza aplicarea acestor dispozitii doar in ceea ce priveste vechimea in munca, nu si vechimea in functie.
Obligatorie, potrivit dispozitiilor art. 521 alin. (3) din Codul de procedura civila”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole