S-A ANUNTAT DATA CAND VOM MERGE CU METROUL LA AEROPORT – Presedintele Consiliului de Administratie al Metrorex, Mihai Barbu, declaratii exclusive la Lumea Banilor (Video)

662

Presedintele Consiliului de Administratie al Metrorex, Mihai Barbu (foto), anunta ca in 2026 romanii vor merge la aeroport cu metroul. Asta este data preconizata si anuntata in podcast-ul On Record de la Lumea Banilor.

Transportul cu metroul este preferatul bucurestenilor si al celor care viziteaza sau tranziteaza Capitala. Anul trecut, au calatorit cu metroul peste 132 de milioane de oameni, rezultand o medie zilnica de aproximativ 400.000 de calatori. Spre comparatie, caile ferate din Romania au fost utilizate in 2022 de doar 47 de milioane de calatori, dupa cum declara presedintele noului Consiliu de Administratie al Metrorex, Mihai Barbu, in podcastul On Record.

1 comentariu la “S-A ANUNTAT DATA CAND VOM MERGE CU METROUL LA AEROPORT – Presedintele Consiliului de Administratie al Metrorex, Mihai Barbu, declaratii exclusive la Lumea Banilor (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole