RYANAIR REIA ACTIVITATEA – 86.000 pasageri pe ruta interna

550
Ryanair isi reia activitatea.

Ryanair isi reia activitatea pe ruta interna Timisoara – Bucuresti. Frecventa curselor va fi de trei zboruri pe saptamana. Acestea sunt operate in zilele de: luni, vineri si duminica.

Operatorul aerian Ryanair a inregistrat in primul trimestru al anului curent, 2020, un numar de peste 86.000 de pasageri la bordul aeronavelor sale. Toate efectuate pe ruta Timisoara – Bucuresti. Tur – retur, asa cum reiese dintr-un comunicat emis de reprezentantii Aeroportului International Timisoara (Aerotim).

Astfel, din 4 septembrie 2020, calatorii care frecventeaza cea mai populara ruta interna (Bucuresti – Timisoara / Timisoara – Bucuresti) pot zbura fara niciun fel de restrictii.

Dorel GRADINARU, Director Aeroportul International Timisoara, a declarat:

“Faptul ca cea mai insemnata pondere in transportul intern a fost inregistrata de catre Aeroportul International Timisoara, dupa Bucuresti, este un indice pozitiv in raport cu situatia epidemiologica cu care ne confruntam. In acest sens, deciziile companiilor aeriene, de a relua zborurile regulate interne, pot fi oportune pentru schimbul de relatii economico – sociale intre Regiunea de Vest si capitala tarii.”

*Cititi aici comunicatul emis de Aerotim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole