ROMANII SE REVOLTA IMPOTRIVA GUVERNULUI CITU – Le-a ajuns cutitul la os: “Regim dictatorial”. Ce li se pregateste guvernantilor

1856

Acuzatii dure la adresa Guvernului condus de Florin Citu din partea Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie.

Sindicalistii spun ca intr-o maniera specifica unui regim dictatorial, coalitia aflata la guvernare urmareste incalcarea unor principii constitutionale si europene, motiv pentru care se pregatesc de proteste:

„Guvernul Romaniei trebuie sa raspunda pentru demersurile sale agresive, la limita abuzului de natura penala,  specifice unui mandru continuator al politicilor Partidului Comunist Roman”.

Iata anuntul Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie:

Biroul Executiv al Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie – FNSA, organizatie sindicala reprezentativa la nivel national pentru sectorul de activitate ,’Administratie publica’ a hotarat convocarea forumului suprem de conducere a federatiei, Conferinta Nationala, in sedinta extraordinara, in vederea stabilirii actiunilor de protest si a modului de desfasurare a acestora, ca urmare a intentiilor Guvernului Romaniei, exprimate de catre Primul-ministru, prin care, intr-o maniera specifica unui regim dictatorial, coalitia aflata la guvernare urmareste incalcarea unor principii constitutionale si europene, cu privire la:

1. Functia publica: eliminarea principiului profesionalismului si stabilitatii acesteia, respectiv eliminarea protectiei functionarilor publici in raport cu presiunile exercitate de catre factorul politic.

2. Imixtiunea puterii executive in activitatea, organizarea si gestiunea interna a organizatiilor sindicale, respectiv atacul concertat asupra liderilor de sindicat, cu scop vadit de intimidare si destructurare.

3. Incalcarea de catre Guvernul Romaniei a principiului autonomiei locale si al descentralizarii administratiei publice locale, promovarea reducerilor salariale si de personal, cu scopul externalizarii serviciilor in beneficiul clientelei politice si eliminarea singurului spor acordat salariatilor din acest sector.

Consideram ca in ultima perioada, in dorinta disperata de a politiza  institutiile si de a distruge organizatiile sindicale astfel incat salariatii sa devina vasalii conducatorilor, s-a depasit un prag constitutional, iar Guvernul Romaniei trebuie sa raspunda pentru demersurile sale agresive, la limita abuzului de natura penala,  specifice unui mandru continuator al politicilor Partidului Comunist Roman”.

5 comentarii la “ROMANII SE REVOLTA IMPOTRIVA GUVERNULUI CITU – Le-a ajuns cutitul la os: “Regim dictatorial”. Ce li se pregateste guvernantilor

  1. Nu cedati in fata acestor nazisti. Este singura sansa sa va luati tara inapoi. Maturati aceste gunoaie de la guWernare.

  2. Pentru cei care mai gandesc pe planeta, este clara toata mascarada cu virusul si vaccinul. Planul lor poate fi dejucat doar printr-o revolta planetara. Am urmarit un reportaj in care o comisie din Germania formata din zeci de specialisti din toate tarile investigheaza OMS-ul in legatura cu cretinismul asa ziselor pandemii. Toti membrii OMS-ului sunt asociati cu producatori de vaccinuri, iar unii dintre ei au propria companie. Luati la raspundere, ei afirma ca nu vad nici un conflict de interese in asta, iar unul afirma ca nu este relevanta suma de 6 milioane care a primit-o de la compania de vaccinuri. Acesti descreierati mintal hotarasc soarta omenirii, cine moare, cine traieste. Ca sa duca la capat planul diabolic de reducere a populatiei cu ajutorul vaccinurilor, au schimbat modul de declarare a pandemiei, asa ca vor putea declara pandemie cand li se scoala, chiar si la o banala gripa sezoniera.

  3. Cat voi dormiti, „autoritatile” si „specialistii” va incaleca „pas cu pas”, vorba Hitleristului. Dupa trecerea bugetului sechestrat de dezechilibratul mintal Catu, si trecut in proprietatea nazistilor, ei continua cu politizarea tuturor institutiilor. Si-au impartit Avocatul Poporului (UDMR !!!!), Televiziunea Romana (PNL) iar Radio (USR). Prefectii vor fi numiti politic. Dormiti linistiti, cand va veti trezi, veti fi intampinati cu un pasaport de vaccinare si unul de sclav, pe care le veti putea folosi doar pentru plantatiile strainilor de sparanghel, sau la abatoare. In tara la voi nu veti avea loc, deoarece companiile straine care vor intra in Romania vor fi automatizate, cu ultima generatie de roboti. Tot bugetul Romaniei pleaca in investitii pentru straini, care au nevoie de autostrazi, digitalizarea urgenta a tuturor institutiilor, antene 5G, iar pentru voi: concedieri, inchiderea firmelor romanesti, taieri de pensii, salarii, alocatii, si datorii de 151 miliarde pentru voi…

  4. Florin Cîţu, după ce a îngheţat salariile, pensiile și alocațiile: „Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește zi de zi”. Trebuie sa fii deplasat mintal pentru a afirma aceste cretinisme. Cum poate sa se imbunateasca viata cand somajul este in floare, preturile la alimente cresc vazand cu ochii, curentul si gazul s-au scumpit, benzina si motorina la fel. Acest individ, are probleme grave la cap. Cei autorizati ar trebui sa sesizeze derapajele mintale a acestui individ. Nu e de gluma, tinand cont ca tara este pe mainile lui. Tot la acea emisiune a afirmat ca Romania a fost pe primul loc la cresterea economica (de la coada probabil), si ca s-a imprumutat cu dobanda cea mai mica (tot de la coada, tinand cont ca alte tari de pe primele locuri s-au imprumutat cu dobanda de 0,5%-1,5%, iar Romania cu 3,9%-4,5% TREZITI-VA romani!!!.

  5. DOMNILOR LIDERI DE SINDICAT, VEDETI CA AU SI CATIVA VIDANJORI LA INDEMANA CU CARE SA VA INLOCUIASCA…………DUPA PICOLITE, OSPATARI SI PATRONI DE PACANELE URMEAZA O CATEGORIE MAI DEFAVORIZATA IN ASCENSIUNE…………..ASA CA AVETI GRIJA………………….NU ATI FACUT SLUS, VI SE RIDICA DREPTUL DE A PROTESTA SI DE A FI LIDERI……………………..DE FAPT NU ATI FACUT REVOLTE MASIVE CAND TREBUIA, NENOROCITII ASTIA VANDUTI STRAINILOR O SA VA DEA LA CAP LA FIECARE IN PARTE…………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole