ROMANIA RISCA SA PIARDA 30 MILIARDE EURO – Motivul pentru care Guvernul Citu este acuzat de incompetenta

753
GUVERNUL VREA SA VANDA COMPANII PE PROFIT – Iata situatia financiara a societatilor nationale aflate in pericol de instrainare

Romania risca sa piarda peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetentei si nepasarii actualei guvernari condusa de Florin Citu (foto stanga, langa Klaus Iohannis), acuza liderul PSD Marcel Ciolacu.

Acesta spune ca politizarea, balbele, lipsa consultarii reale cu partidele de opozitie, societatea civila, partenerii sociali si autoritatile locale au facut ca tot ce a trimis pana acum Guvernul la Bruxelles pentru a accesa fonduri sa fie respins pe banda rulanta.

In acest context, arata presedintele PSD intr-o postare pe Facebook, a avut discutii cu partenerii europeni pentru a gasi solutiile cele mai bune astfel incat Romania sa beneficieze cat mai rapid de aceste fonduri, vitale in conditiile in care Guvernul a venit cu un buget de austeritate si a taiat veniturile la peste 7 milioane de romani.

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

Romania risca sa #piarda peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetentei si nepasarii actualei guvernari.
Politizarea, balbele, lipsa consultarii reale cu partidele de opozitie, societatea civila, partenerii sociali si autoritatile locale au facut ca tot ce a trimis pana acum Guvernul la Bruxelles sa fie #respins pe banda rulanta.
In acest context, am avut in aceste zile discutii cu partenerii nostri europeni pentru a gasi solutiile cele mai bune astfel incat Romania sa beneficieze cat mai rapid de aceste fonduri, vitale in conditiile in care Guvernul a venit cu un buget de austeritate si a taiat veniturile la peste 7 milioane de romani.

Ma bucur ca atat Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, cat si Comisarii pe #Munca, Nicolas Schmit, si #Dezvoltare, Elisa Ferreira au salutat propunerea noastra referitoare la un consens national asupra acestui plan si au sustinut ferm ideea ca fondurile trebuie cheltuite #corect si #transparent si, in acelasi timp, planul de redresare sa reprezinte o viziune cu adevarat moderna pentru dezvoltarea Romaniei.
De asemenea, am discutat despre preocuparea constanta a PSD privind salariul minim european, dar si despre #drepturile muncitorilor romani in Europa”.

2 comentarii la “ROMANIA RISCA SA PIARDA 30 MILIARDE EURO – Motivul pentru care Guvernul Citu este acuzat de incompetenta

  1. @ & Cu referire la reglementările din legislația românească și cea europeană, probabil că legea bugetului nu ar trebui votată în parlament , pentru ca parlamentul să nu voteze încălcarea altor legi pe care parlamentarii le-au inițiat și votat anterior, ? Sunteți de părere că aceia care intenționează să voteze legea bugetului cu reglementările și indicatorii anunțați ar fi firesc să voteze mai întâi abrogarea unor articole de lege pe care votarea actualei legi ar bugetului le-ar încălca, ?
    Sunteți de părere și că președintele ar putea să respingă legea bugetului pentru anul 2021 dacă încalcă articole din alte legi, ?

  2. Pe ei nu ii intereseaza legile, Constitutia, sau nevoile populatiei. Pe ei ii intereseaza AGENDA HITLERISTULUI care trebuie parcursa „pas cu pas”. Atat timp cat romanii dorm, AGENDA este implementata cu ajutorul spalarii creierului, manipularii si minciunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

liternet