ROMANIA PE LISTA NEAGRA – Polonia interzice zborurile din 46 de tari, inclusiv din tara noastra

1097

Sursa Foto: Modern Diplomacy

Polonia da interzis la zboruri. 46 de tari vor fi afectate, printre care si Romania. Concret, decizia a fost luata in urma cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus.

Potrivit unui proiect de act normativ, Polonia isi va exercita dreptul de a reintroduce interdictii in ceea ce priveste traficul aerian, cu scopul de a reduce amenintarea la adresa sanatatii publice. Decizia va intra in vigoare incepand cu 2 septembrie 2020.

Pana in prezent, oficialii tarii au raportat 64.689 cazuri de infectie cu coronavirus, respectiv 2.010 decese.

Pe cale de consecinta, se impun masuri stricte din punct de vedere al traficului aerian, iar printre tarile restrictionate se regasesc:

– Franta;

– Spania;

– Muntenegru;

– Croatia;

– Romania;

– Israel;

– Mexic;

– Brazilia.

Intr-o situatie identica se afla si Statele Unite ale Americii (SUA).

*Cititi aici mai multe detalii

1 comentariu la “ROMANIA PE LISTA NEAGRA – Polonia interzice zborurile din 46 de tari, inclusiv din tara noastra

  1. Managerul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara : „Dacă nu vom fi responsabili și vom continua în același fel, suntem într-un tsunami și, în curând, dacă ne menținem așa, depășim 100.000 de ochii închiși” a conchis Cristian Oancea.”
    Asa se practica MANIPULAREA odioasa a acestor „specialisti” plantati in locul celor care deranjau planurile guWernului odios din Romania. Fostul maneger Lazureanu Voichita a fost demisa pentru rezultatele „odioase” din spital, cu zero morti de covid. Asta a fost prea de tot pentru ca nu a respectat PROTOCOLUL acestui guvern criminal. Ea a salvat oamenii, nu i-a bagat in pungi de plastic. Pentru asta trebuia sa dispara, ea fiind specialista in salvarea bolnavilor, nu a protocoalelor. Azi la ” Victor Babes” aveti un „specialist” in PROTOCOALE, dar si manipulari. Eu l-as sfatui sa isi deschida ochii , sa vada realitatea, si sa nu inchida ochii la propriu, bolnavilor, parcurgand protocolul. „D-zeu nu intarzie, nu se grabeste, dar vine la timp”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole