ROMANIA NORMALA – Gropi pe centura Bacaului dupa inaugurarea electorala facuta de Iohannis si Orban

3307

Inaugurarea electorala a Centurii Bacaului facuta de Klaus Iohannis si Ludovic Orban cu cateva zile inainte de alegerile parlamentare, in speranta obtinerii de cat mai multe voturi pentru PNL, nu a ramas fara urmari.

Iar graba a stricat treaba!

Un sofer si-a crapat o janta si cauciucul dupa ce a trecut peste o groapa aparuta imediat dupa inaugurare, informeaza bacau.net.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat ca “deteriorarile aparute au fost determinate de o eroare de fabricatie a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreapta”, si ca problema a fost remediata.

Deci, chiar CNAIR recunoaste ca a fost o eroare tehnica. Centura s-a inaugurat insa, Iohannis si Orban au facut campanie pentru PNL.

Si dupa, au aparut gropile!


foto: bacau.net

Precedentul de la metrou

La fel s-a intamplat si la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, inaugurarea facuta inainte de alegerile locale. La care a participat Klaus Iohannis si Ludovic Orban.

Numai ca bucurestenii au aflat la cateva zile dupa ce presedintele a taiat panglica si a inaugurat cu mare tam – tam inainte de alegerile locale magistrala M5, ca metroul din Drumul Taberei nu era finalizat in proportie de 100%. Mai erau lucrari de facut, insa Orban si Iohannis n -au spus asta, lasand sa se inteleaga ca totul este facut ca la carte (click aici pentru a citi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole