ROMANIA, IN RECESIUNE PANA IN 2022 – Criza profunda nu poate fi evitata. BNR confirma (Documente)

5593
Guvernul Orban poate fi demis prin motiune de cenzura

Romanii trebuie sa se astepte la vremuri grele. Si sa renunte la a crede politicienii care dau asigurari ca tara noastra nu va fi lovita de criza.

Romania se va afla in recesiune in urmatorii ani. Mai exact, pana in 2022. Anuntul a fost facut de profesorul Cristian Socol, conferentiar universitar la Academia de Studii Economice, fost presedinte al Consiliului de Supraveghere la Fondul Roman de Contragarantare, pe baza datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.

Cristian Socol subliniaza ca daca nu va fi implementat de urgenta un Plan de Relansare Economica, Romania va fi aruncata in criza profunda. “Dezastru! Pregatiti-va de aterizarea dura”, scrie pe pagina sa de Facebook profesorul Cristian Socol, care prezinta si documentele BNR ce confirma intrarea Romaniei in recesiune (vezi facsimil).

Cititi anuntul profesorului Cristian Socol:

Dezastru! Pregatiti-va de aterizarea dura. Romania va sta in decalaj recesionist cel putin 2 ani.

BNR arunca in aer prognozele Guvernului si anunta intrarea in decalaj recesionist precum si ramanerea Romaniei in criza cel putin pana in anul 2022.

Ar fi de ras daca nu ar fi de plans. Visul privind Revenirea in V este contrazis de datele BNR. V ul va fi sub linie adica sub 0 cel putin 2 ani. Iata ca BNR demonteaza minciuna revenirii rapide a economiei romanesti, prezentata drept o mare realizare.

Fara un Plan de Relansare Economica, care intarzie sa apara, Romania este aruncata intr-o criza profunda din care nu va iesi in urmatorii 2 ani. In lipsa masurilor simetrice de stimulare a cererii / ofertei agregate, economia va produce sub nivelul sau potential”.

4 comentarii la “ROMANIA, IN RECESIUNE PANA IN 2022 – Criza profunda nu poate fi evitata. BNR confirma (Documente)

  1. In poza aveti GROPARI ROMANIEI. Fac parte din organizatii obscure, si scopul lor este ingroparea economiei romanesti. Cine ii ia la raspundere ce au facut cu miliardele imprumutate?. Ar trebui verificate conturile tuturor acestor calai-sacali. Sper sa fie zvanturati cat mai repede dupa gratii.

  2. Si fara sa fii economist de vede ca suntem deja in recesiune! Ma indoiesc ca politicienii sunt preocupati de vreun program de relansare economica. Preocuparea lor majora sunt alegerile si conectarea la resursele statului.

  3. Ei s-au conectat deja la resursele statului, adica a poporului. Ar fi bine de intrebat hiena (scuze hienelor), de la finante, de ce a desfintat Directia Juridica, luand dosarul parintilor la MF, si cati bani si-a alocat (palmat) din bugetul tari pentru statiunea care vrea sa o construiasca, incluzand hoteluri, restaurante, strand plutitor, patinuar…?. Cate salarii de bugetar iti trebuie sa construiesti asa ceva?. ALO! institutiile statului, unde sunteti, tot in izolare cand este vorba de PNL?. Daca era PSD-ist, infractorul de la Cotroceni facea spume la gura, urlau ziarele straine, #rezist era in strada, urla UE. Acum nu mai iese sobolanul , numai cand PSD-ul trage cate un …part.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole