ROMANIA EDUCATA A LUI IOHANNIS – Presedintele il cheama la consultari pe Florin Citu. Iata ce declara premierul: ”Este momentul ca sectorul privat sa fie prioritatea zero in Romania, si nu invatamantul”

2031

„Romania educata”, proiectul de suflet al lui Klaus Iohannis, proiect care evident nu va da roade, se va discuta luni, 5 iulie 2021, la Palatul Cotroceni, dupa ce rata de promovare la Bacalureat a fost de 67,8%.

La intalnire a fost chemat si premierul Florin Citu, cel care declara in 2018 ca “trebuie sa terminam cu aceasta propaganda, invatamantul si sanatatea prioritatea zero in Romania. Trebuie sa avem curajul sa spunem ca este momentul ca sectorul privat sa fie prioritatea zero in Romania, si nu invatamantul, nu sanatatea”( click aici pentru a citi).
Este interesant cum va explica fostul profesor Klaus Iohannis in declaratia de presa care va urma dupa intalnire „succesul” programului.
De asemenea, interesant ar fi si transcriptul discutiei premierului Citu, care nu considera educatia o prioritate.

„Esec total”

Proiectul “Romania Educata”cu care presedintele Iohannis s-a laudat peste tot este un esec total, spunea fostul ministru al Educatiei, profesorul Mircea Miclea.
Fostul ministru declara ca “in 2014 a inceput lucru la acest document, o data cu preluarea Presedintiei de domnul Iohannis, azi suntem in anul 2020, au trecut 6 ani”, iar pana acum nu s-a intamplat nimic in baza proiectului Romania educata (click aici pentru a citi).

Mai mult, cifre alarmante au venit de la ministerul Educatiei la sfarsitul lui 2020: aproximativ 400.000 de elevi din 3 milioane nu aveau acces la internet.

Iar, teoretic, in Romania Educata acesti 400.000 de elevi ar fi trebuit sa invete online, avand in vedere ca scolile erau inchise (click aici pentru a citi).

1 comentariu la “ROMANIA EDUCATA A LUI IOHANNIS – Presedintele il cheama la consultari pe Florin Citu. Iata ce declara premierul: ”Este momentul ca sectorul privat sa fie prioritatea zero in Romania, si nu invatamantul”

  1. „ România Educată ”, a fost o „ gogoașă electorală ” a lui Iohannis pentru proști , exact așa cum în primul său mandat, i-a năucit cu promisiunea că „ primul lucru pe care-l va face când va deveni președinte, este renunțarea la imunitate ”! Cum a renunțat la imunitate, așa va face și România Educată ! ASTA ESTE capacitatea Coaliției de Drepta , de a minți, de a întârzia, de a îngheța și de a renunța la TOT CEEA CE PROMIT ! Vedeți „ LEGEA PENSIILOR ”, „ Legea alocațiilor ”, „ Mărirea Salariilor Profesorilor ” , realizarea Spitalelor Regionale” , a „ Spitalelor de Arși”, (ne)realizarea INVESTIȚIILOR , Banii( cei 80 de miliarde ) de la UE, care în definitiv sunt aproape 30 de miliarde, pe care Coaliția de Dreapta, n-au fost capabili să-i obțină , pierzând cel puțin un an de „ redresare și reziliență ”, dacă nu total, definitiv și pentru totdeauna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole