RIDICAREA RESTRICTIILOR – Ministerul Sanatatii a facut anuntul. Care este data

782

foto: facebook Andrei Baciu

Secretarul de stat in ministerul Sanatatii Andrei Baciu (foto stanga, langa Florin Citu) anunta ca Romania ar putea scapa de restrictii incepand cu 1 iunie.

Andrei Baciu a confirmat la Antena 3 ca relaxarea restrictiilor va fi posibila in aproximativ doua luni, mai exact pe 1 iunie.

Iata declaratiile facute de Andrei Baciu:

Este esential sa le putem oferi tuturor pacientilor din Romania, serviciile medicale de care au nevoie, pentru ca vedem ca acest virus are un impact extraordinar de mare si practic, nu cruta pe nimeni. Vesti bune ca urmare a acestor demersuri sunt ca, totusi, au fost identificate foarte repede cateva paturi suplimentare. In 2-3 zile au fost identificate si operationalizate deja 12 paturi. Alte 73 de paturi au fost identificate si se cauta solutii asfel incat sa fie operationalizate cat mai repede si toate aceste lucruri, la pachet cu ritmul accelerat cu care se desfasoara vaccinarea.
Practic, dau un trend care s-a stabilizat. Aproape ca intra pe o faza descendenta, ceea ce este imbucurator, pentru ca usor-usor, putem sa ne apropiem de orizontul pe care domnul premier l-a dat, 1 iunie, cand putem sa ne gandim la o ridicare a masurilor si la inca un pas mai aproape de o viata normala pe care o asteptam cu totii, de foarte mult timp”.

Citu confirma

Premierul Florin Citu anunta in 5 aprilie 2021, ca de la 1 iunie Romania va reveni la normalitate. Citu a spus ca se constituie un comitet interministerial care se va ocupa ca de la 1 iunie acest lucru sa devina posibil (click aici pentru a citi).
Premierul a vorbit si despre relaxarea restrictiilor din vara, si a declarat ca spera sa fie cat mai multe.
Citu a mai precizat ca in aprilie si mai vom avea 8,3 milioane de doze de vaccin care intra in Romania, iar pana in iunie vor fi cinci milioane de persoane vaccinate.

2 comentarii la “RIDICAREA RESTRICTIILOR – Ministerul Sanatatii a facut anuntul. Care este data

  1. CATU: „Dacă vrem să mergem la concerte, trebuie să ne vaccinăm, dacă vrem să mergem la mare, trebuie să ne vaccinăm, să mergem la teatru, la restaurante, să plecăm din România, trebuie să ne vaccinăm.”…Nu se va rasturna intr-o buna zi cerul pe ei?. Ce „deschidere” faci daca tu conditionezi libertatea omului cu vaccinarea?. Ce faceti romani, mai dormiti mult?. Nu este destul ca au condamnat la moarte bolnavii cronici, inchizand spitalele pentru ei?. Voi nici macar sclavii lor nu sunteti, pentru ca sclavi aveau drepturi, voi nu aveti nimic. Dupa ce si-au aranjat viata lor, delapidand miliarde pe care voi le veti plati, acum problema lor este sa isi consolideze pozitiile la guwernare, de parca Romania este proprietatea lor, iar poporul o turma care trebuie sacrificata in numele stapanilor din exterior. Bravo romani!!!

  2. @ Sunteți de părere că ar putea fi realizată și o cercetare despre evoluția industrială, evoluția vaccinării și boli cronice apărute , alte boli grave, pentru perioada de când vaccinarea este folosită ca metodă extinsă de prevenție a bolilor, eventuale mutații apărute în această perioadă, la viruși , genetice, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole