REVOLUTIE FISCALA – PSD propune impozit zero pe venit la salariul minim

923
PSD propune impozit zero

Revolutie fiscala! Asta anunta PSD. Mai exact, social-democratii propun impozit pe venit zero la salariul minim, prin cresterea deducerilor personale, plafonul maxim fiind salariul de 6.000 lei.

Potrivit PSD, astfel 80-85% dintre salariatii tarii vor fi cuprinsi in aceasta masura si vor avea castiguri nete semnificativ mai mari!

Este vorba in special de cei intre salariul minim si pragul salarial de 4.000 lei.

Iata anuntul PSD:

PSD propune impozit pe venit ZERO la salariul minim, prin cresterea deducerilor personale, plafonul maxim fiind salariul de 6.000 lei.
Astfel, 80-85% dintre salariatii tarii vor fi cuprinsi in aceasta masura si vor avea castiguri nete semnificativ mai mari! Este vorba in special de cei intre salariul minim si pragul salarial de 4.000 lei.


Contributiile sociale raman, deci nu e afectat bugetul de pensii sau de sanatate si nici dreptul la pensie al salariatilor! O solutie usor de aplicat fiscal, cu un impact bugetar de doar 0,2% din PIB. Se aplica pe un singur contract de munca, astfel incat sa se previna divizarea artificiala a salariilor pe mai multe contracte.

Este o masura de justitie sociala, care ajuta marea masa a salariatilor – in special pe cei din economia privata, cum ar fi angajatii din HORECA umiliti de guvernarea liberala, dar si pe sutele de mii de romani tinuti de patroni in zona salariului minim”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole