REVENIREA LA NORMALITATE – Romprest a semnat protocolul cu CL Sector 1 pentru reluarea serviciului de salubrizare. La cateva minute de la semnare, masinile operatorului de salubrizare erau in strada

825
Romprest a semnat protocolul cu CL Sector 1

Astfel cum reprezentatii Companiei Romprest Service SA au anuntat in urma cu doua zile, vineri, 27 august 2021, a avut loc semnarea Protocolului incheiat intre Consiliul Local al Sectorului 1 al Municipiului Bucuresti, reprezentat de primarita Clotilde Armand si compania de salubritate Romprest Service SA, reprezentata de Razvan Duca Ghenoiu. Finalizarea procedurilor pentru semnarea protcolului privind asigurarea, pentru o perioada de doua luni (septembrie/octombrie) a serviciului de salubritate in Sectorul 1 de catre Compania Romprest Service SA s-a incheiat tarziu in noaptea si a avut efect imediat.

Intr-un comunicat de presa dat publicitatii de compania Romprest Service SA imediat dupa perfectarea protocolului au fost declansate activitatile de salubrizare stradala, incepand cu orele 21.30 ale zilei de 27 august 2021 masinile apartinand companiei de salubrizare curatand, igienizand si strangand maldarele de gunoi de pe strazile din Sectorului 1 pana tarziu in noapte.

Acest lucru a fost captat prin imagini chiar de reprezentantii companiei care au publicat pe pagina oficiala atat un comunicat de presa in care anunta semnarea protocolului, precum si o serie de imagini de la „fata locului” din Sectorul 1, unde in final, dupa circa 10 luni, s-a reusit strangerea gunoiului.

In cuprinsul comunicatului, extrem de important, este punctat faptul ca in cursul lunii octombrie 2021 urmeaza sa se convina asupra conditiilor in care se va continua derularea contractului cu Primaria Sectorului 1 dupa data de 1 noiembrie 2021, cand efectele acestui protocol se vor fi incheiat.

Iata comunicatul companiei Romprest Service SA:

„Compania Romprest Service SA informeaza asupra semnarii Protocolului prin care se asigura, pentru o perioada de doua luni, septembrie si octombrie 2021, continuitatea serviciului de salubritate in Sectorul 1. Protocolul a fost semnat in cursul zilei de astazi, 27 august 2021, la sediul Institutiei Prefectului Municipiului Bucuresti.


Prin acest Protocol au fost reglementate atat modalitatea temporara de prestare a activitatii de salubrizare stradala pentru urmatoarele doua luni, septembrie si octombrie 2021, cat si modalitatea de plata a prestatiilor pana la sfarsitul lunii octombrie 2021.


Urmeaza ca, in cursul lunii octombrie, sa se convina asupra conditiilor in care va continua derularea contractului dupa data de 1 Noiembrie 2021.

COMPANIA ROMPREST SERVICE SA”

Clotilde Armand, top si ea

Fara a surprinde pe cineva, cea care se face responsabila de producerea crizei gunoiului in sectorul 1, insasi primarita Clotilde Armand, a anuntat la randul sau intr-o postare pe Facebook ca a fost semnat protocolul din PS 1 si Compania Romprest, sintetizand termenii intelegerii asumate prin protocol.

Iata cu cata mandrie a marcat Clotilde Armand acest moment:

„In urma cu cateva minute s-a semnat protocolul Primariei Sectorului 1 cu Compania Romprest. Operatorul de salubritate a acceptat toate conditiile noastre pentru care ne-am luptat in ultimele 10 luni. Fara frecvente fictive, fara facturi supraevaluate! Vom avem un Sector curat. Am redus frecventele inexistente, banii economisiti se vor duce in investitii.

Suma pe care ne-am angajat sa o platim este de 13.5 milioane lei + 10.5 milioane lei + 25 milioane lei, adica 49 milioane lei pentru cinci luni. Cu aceasta suma ne vom incadra fara probleme in bugetul stabilit si votat de Consiliul Local pentru salubrizare, inclusiv cu cheltuielile facute in starea de alerta cu societatea Rebu.

In spiritul transparentei va atasez protocolul.

#NiciUnPasInapoi

#Continuam

Redam in continuare protocolul din 27 august 2021, astfel cum a fost publicat de Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole