RESTRUCTURARI LA TAROM – Ordinul a fost publicat in Monitorul Oficial: “Se aproba Programul de restructurare al Societatii Compania nationala de transporturi aeriene romane — TAROM” (Document)

2961
RESTRUCTURARI LA TAROM – Ordinul a fost publicat in Monitorul Oficial:

Restructurari la una dintre cele mai importante companii nationale. Este vorba despre Tarom.

In Monitorul Oficial a fost publicat ordinul privind “Programul de restructurare al Societatii ‘Compania nationala de transporturi aeriene romane — TAROM’ — S.A”. Ordinul a fost semnat inca din 23 noiembrie 2021, de secretarul de stat Ionut Scriosteanu, insa el a fost publicat in Monitorul Oficial, vineri, 3 decembrie 2021 (vezi facsimil).

Iata ordinul privind restructurarile de la compania Tarom:

“Luand nota de Hotararea nr. 20 din 16.09.2021 a adunarii generale a actionarilor Societatii ‘Compania nationala de transporturi aeriene romane — TAROM’ — S.A.,

avand in vedere dispozitiile art. 4 alin. (2) lit. d) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 98/1999 privind protectia sociala a persoanelor ale caror contracte individuale de munca vor fi desfacute ca urmare a concedierilor colective, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 312/2001, cu modificarile si completarile ulterioare,

in temeiul prevederilor art. 9 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 370/2021 privind organizarea si functionarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii,

ministrul transporturilor și infrastructurii, interimar, emite urmatorul ordin:

Art. 1. — (1) Se aproba Programul de restructurare al Societatii ‘Compania nationala de transporturi aeriene romane — TAROM’ — S.A., prevazut in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.

(2) Anexa se pune la dispozitia celor interesati de catre Societatea ‘Compania nationala de transporturi aeriene romane — TAROM’ — S.A., cu respectarea principiului nevoii de a cunoaste.

Art. 2. — Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I”.

2 comentarii la “RESTRUCTURARI LA TAROM – Ordinul a fost publicat in Monitorul Oficial: “Se aproba Programul de restructurare al Societatii Compania nationala de transporturi aeriene romane — TAROM” (Document)

  1. Va fi reorganizare reală sau numai; pleacă ai lor sa vina ai noștri? Chiar se vrea eficientizare sau e o nouă mascarada politica?

  2. De ce restructurare și nu eficitinzare. A da afara e ușor, fa ce va sa produci. (pana in 89 TAROM avea 60si ceva de avioane și zbura, nu înțeleg acum de ce nu ma poate zbura.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole