RENUNTAREA LA STAREA DE ALERTA, ANALIZATA DE GUVERN – Premierul Ciuca, precizari despre ce se intampla in 15 februarie

1156

sursa foto: facebook Guvernul Romaniei

Premierul Nicolae Ciuca a declarat vineri, 11 februarie 2022, ca se constata o scadere a numarului de infectari cu coronavirus, context in care Guvernul analizeaza renuntarea la starea de alerta. Potrivit acestuia, in 15 februarie se va face o analiza in aceasta privinta.

Nicolae Ciuca a precizat, potrivit digi 24, ca s-a discutat deja despre renuntarea la starea de alerta, iar acum se analizeaza. Seful Executivului a mai anuntat ca in 15 februarie se va face o analiza pentru a vedea de cand se iau primele masuri de relaxare.

Iata declaratia facuta de Nicolae Ciuca:

„In 15 februarie fac o analiza pentru a vedea de cand se iau primele masuri de relaxare. De vinerea trecuta tot scadem ca numar de cazuri. Renuntarea la starea de alerta a fost discutata, luata in discutie, se analizeaza. Ne uitam la indicatori precum: incidenta, cum evolueaza boala in alte tari, ca si context international”.

Liber la supermarket

Recent, autoritatile au eliminat conditionarea accesului la supermarketurile din marile centre comerciale de certificatul COVID-19, daca sunt stabilite culoare dedicate.
“Se propune ca prin exceptie de la prevederile pct. 36, accesul la operatorii economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor alimentare situati in centrele si parcurile comerciale sa fie permis tuturor persoanelor daca sunt stabilite culoare dedicate si controlate de intrare, deplasare si iesire in/din acestea, este asigurata o suprafata de minimum 4 mp din suprafata destinata vanzarii, pentru fiecare persoana si este limitat numarul cosurilor de cumparaturi la numarul maxim de persoane ce poate avea acces”, arata CNSU, propunerea fiind adoptata.

1 comentariu la “RENUNTAREA LA STAREA DE ALERTA, ANALIZATA DE GUVERN – Premierul Ciuca, precizari despre ce se intampla in 15 februarie

  1. „Sexul Executivului a mai anuntat ca in 15 februarie ” ne mai triaza incaodata pentru ca este Luna PLINA,
    uite Luna uite….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole