RELUAREA ALEGERILOR LA SECTORUL 1? – Cerere de ultima ora

713
Se va dispune oare reluarea alegerilor la Sectorul 1

Se va dispune oare reluarea alegerilor la Sectorul 1, acolo unde avem un urias scandal intre primii doi candidati, primarul in functie al PSD Dan Tudorache si USR-ista Clotilde Armand?

Astfel, dupa aparitia imaginilor care arata reprezentanti ai USR umbland in sacii cu buletine de vot (click aici pentru a citi), Dan Tudorache a explicat ca singura solutie pentru Sectorul 1 este reluarea alegerilor. Mai mult, Tudorache a precizat ca va cere anularea alegerilor la nivelul Capitalei.

Iata declaratia primarului Dan Tudorache, citat de stiripesurse.ro:

Ce renumarare? Hai, e bataie de joc. Da, reluarea alegerilor (e singura solutie). Ce sa ma renumar? Ce au facut ei afara? Reprezentantul meu nu stia, mi-a spus ca a vazut acele imagini aseara la TV. Pentru fiecare renumarare trebuie sa fie o decizie e biroului, nu exista o solicitare, deci reprezentatanti partidelor nu stiau.

Doar BEC poate decide repetarea alegerilor. Avand astfel de imagini, trebuia sa depui dovezi intr-un anumit termen, dar daca noi am descoperit acum ce s-a intamplat? O sa fac in cursul zilei de azi solicitare la BEC, sa ceara anularea alegerilor in Bucuresti. Daca la un sector s-a intamplat asa ceva, trebuie să se repete alegerile pentru ca e clar ca alegerile de la Primaria Capitalei au fost fraudate. Politia a inceput ancheta. Mi-au ridicat hardul. Vreau sa vad cine a dat ordin sa se acopere acele camere cu hartie, cine a dat ordin, intentionau sa fraudeze? Votul a fost viciat. Ati vazut cum au intrat in acea camera si au scos sacul de acolo. Nu aveau voie sa faca asta”

2 comentarii la “RELUAREA ALEGERILOR LA SECTORUL 1? – Cerere de ultima ora

  1. Nu exista niciun dubiu ca BEC trebuie sa anuleze alegerile din capitala si sa se repete scrutinul. Nu poti sustine ca alegerile s-au facut democrat dupa ce s-a vazut aseara, pe camerele de luat vederi de la S1, ce bagabonteala s-a facut din partea USRului. As deschide dosare penale pe linie, de la acei membri USR ce s-au vazut pe camere, jandarmii care pazeau incinta si tot staful, in frunte cu Clotilde Armand. Toata lumea a stiut ce hotie se pune la cale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

liternet