RELAXAREA RESTRICTIILOR IN BUCURESTI AR PUTEA INCEPE DE LUNI – Iata anuntul oficial

3118

sursa foto: webcamromania.ro

UPDATE: 10.50

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, luni, 26 aprilie 2021, ca asteapta raportarea DSP, iar daca rata de incidenta a infectarilor din Bucuresti scade sub 3,5 la mia de locuitori va fi convocata imediat sedinta Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta pentru modificarea restrictiilor de circulatie si a programului magazinelor.

Restrictiile din Capitala ar putea fi relaxate de luni, sau daca nu in urmatoarele zile, avand in vedere scaderea cazurilor de infectare COVID.
Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat ca este „foarte posibil” ca luni sau zilele imediat urmatoare sa scada indicele de infectare sub 3,5, ceea ce determina ridicarea unor restrictii. Rata de incidenta era duminica de 3,68:

Scad imbolnavirile

„Rata de incidenta este de 3,68, deci coboara, usor-usor, spre 3,5. Deocamdata, masurile de siguranta sanitara sunt aceleasi pe care le-am aplicat si pana acum. In momentul in care vom ajunge sub 3,5, atunci programul operatorilor economici va fi pana la 21 in toate zilele si vor putea fi deschise si salile de fitness in interior”.
Prefectul Capitalei a anuntat, potrivit realitatea.net, ca in urmatoarele zile „sau poate chiar maine” (luni-n.r.) este posibil ca incidenta sa ajunga sub 3,5 la 1.000 de locuitori, moment in care autoritatile se vor intruni „imediat” pentru a relaxa masurile restrictive privind deplasarea persoanelor si programul agentilor economici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole