Grid star
antreprenoriat

REDESCHIDEREA TURISMULUI – Cum incearca hotelurile si restaurantele sa atraga clienti

Hotelurile si restaurantele si-au anuntat strategia de atragere a clientilor cu ocazia redeschiderii de dupa pandemia de coronavirus.

Este vorba despre reduceri de tarife pentru sezonul estival, a anuntat miercuri Dragos Raducan (foto), prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), transmite Agerpres.

Intr-o videoconferinta organizata de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Raducan a explicat:

Pentru aceasta vara, niciun coleg de-al meu nu si-a propus sa mareasca tarifele in ceea ce priveste prestatiile de servicii turistice. In hotelarie, in serviciile turistice, la pensiuni, la hoteluri, pe litoral, in balnear, nimeni nu si-a propus sa mareasca tarifele, dimpotriva, si-au propus sa faca, pe anumite perioade, oferte speciale cu scaderea tarifelor”.

La randul sau, reprezentantul Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA), Octav Dura, a precizat ca membrii acestei asociatii se gandesc sa opereze scaderi de preturi si nu scumpiri:

Nici noi nu ne-am gandit la acest lucru. Dimpotriva: ne gandim la scaderi”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani