REDESCHIDEREA TURISMULUI – Cum incearca hotelurile si restaurantele sa atraga clienti

1829

Hotelurile si restaurantele si-au anuntat strategia de atragere a clientilor cu ocazia redeschiderii de dupa pandemia de coronavirus.

Este vorba despre reduceri de tarife pentru sezonul estival, a anuntat miercuri Dragos Raducan (foto), prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), transmite Agerpres.

Intr-o videoconferinta organizata de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Raducan a explicat:

Pentru aceasta vara, niciun coleg de-al meu nu si-a propus sa mareasca tarifele in ceea ce priveste prestatiile de servicii turistice. In hotelarie, in serviciile turistice, la pensiuni, la hoteluri, pe litoral, in balnear, nimeni nu si-a propus sa mareasca tarifele, dimpotriva, si-au propus sa faca, pe anumite perioade, oferte speciale cu scaderea tarifelor”.

La randul sau, reprezentantul Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA), Octav Dura, a precizat ca membrii acestei asociatii se gandesc sa opereze scaderi de preturi si nu scumpiri:

Nici noi nu ne-am gandit la acest lucru. Dimpotriva: ne gandim la scaderi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole