REDESCHIDEREA PIETELOR – Iohannis ori minte, ori e un presedinte izolat

1480

Presedintele Klaus Iohannis ori minte, ori e un presedinte izolat de realitate si pe care functionarii din subordine nu il informeaza cu ce legi au fost trimise de Parlament pentru a fi promulgate. Spunem asta avand in vedere declaratia lui Iohannis referitoare la legea privind redeschiderea pietelor.

Astfel, luni, 30 noiembrie 2020, seful statului a fost intrebat daca va promulga legea pentru redeschiderea pietelor.

Iata intrebarea primita si raspunsul, dialogul fiind redat pe site-ul Administratiei Prezidentiale: (click aici pentru a citi)

“Jurnalist: Domnule Presedinte, vreau sa va intreb daca va ganditi sa promulgati legea pentru redeschiderea pietelor?

Presedintele Romaniei: Legea pentru redeschiderea pietelor nu a ajuns la mine. Daca aveti mai departe alte intrebari”.

Legea a fost trimisa la Iohannis

Iohannis ori minte, ori este un presedinte izolat pe care functionarii din subordine nu il informeaza ce legi au fost trimise de Parlament pentru a fi promulgate. Lucru grav, in ambele cazuri!

In 10 noiembrie 2020, Camera Deputatilor a adoptat, in calitate de camera decizionala, legea referitoare la redeschiderea pietelor. Este vorba despre Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 78/2019 privind modificarea unor acte normative si stabilirea unor masuri in domeniul agriculturii, precum si pentru aprobarea unor masuri fiscal-bugetare.

Aceasta prevede la art. II:

“Pe durata starii de alerta, pietele agroalimentare in spatii inchise, targurile, balciurile, pietele mixte si volante, talciocurile, asa cum sunt definite potrivit dispozitiilor art. 7 alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comertului cu produse si servicii de piata in unele zone publice, cu modificarile si completarile ulterioare, isi vor putea continua activitatea, cu respectarea restrictiilor referitoare la distantarea sociala si a masurilor de protectie sanitara”.

Mai mult, potrivit site-ului Camerei Deputatilor, in 12 noiembrie 2020, legea a fost trimisa la Klaus Iohannis pentru promulgare, insa presedintele pretinde ca legea nu a ajuns la el.


*Cititi aici Legea pentru redeschiderea pietelor

1 comentariu la “REDESCHIDEREA PIETELOR – Iohannis ori minte, ori e un presedinte izolat

  1. „Toti italienii care se vor vaccina anti-covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare. Planul lor este vaccinarea celor de peste 80 de ani, urmand categoria celor de peste 75 de ani, si tot asa pana la copii.”… S-ar putea (dar sigur),ca pana la sfarsitul lui 2021 sa nu mai aveti bunici si parinti. Procesul de exterminare va fi de un an, in care populatia va fi manipulata intr-un mod criminal, fara sa realizati ca ati cazut in plasa calailor. Nu intamplator sunt vaccinuri pe categorii, daca ar fi fost pantru asa zisul virus, era un vaccin. Asa ca sunt 3-4 categorii de vaccin : unul te omoara(batranii si bolnavii), unul iti anihileaza gandirea (tineretul), iar pentru copii probanil „identificarea”.Cand a inceput aceast genocid cu asa zisul virus, toate gunoaiele implicate in acest proces de reducere si inrobire a populatiilor, urlau ca sunt conspiratii daca le deconspirau planul diabolic.

    Nu intamplator se vand ultimele companii romanesti, privatizarea in masa a tot ce apartine statului. Statul vor fi EI, guvernul si parlamentul, restul va fi in mainile corporatiilor straine, inclusiv pamantul, muntii,padurile, parcurile…Daca veti vrea sa munciti veti respecta conditiile corporatiilor, statul nu va mai avea nimic, asa ca nici voi. Daca veti merge in parc veti arata certificatul de „vaccinat” si veti plati taxa. Nu asteptati sa va salveze pliticieni, cei care sunt bagati in acest plan diabolic nu au cum sa dea inapoi, de acolo se iese doar cu picioarele in fata. Multi dintre ei nu realizeaza pericolul care ii paste si pe ei odata cu incheierea acestui genocid. Vor fi eliminati ca mustele, exact ca in organizatiile de crima organizata. Nu intamplator „conspiratiile” au fost „scapate” in spatiul public, asta ca sa va obisnuiti cu ele,dar multa lume nu este capabila sa realizeze consecintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole