RASTURNARE DE SITUATIE LA PRIMARIA SECTORULUI 1 – “Am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand!”

1553
Dan Tudorache, primarul sectorului 1

foto: b1tv

Rasturnare de situatie la Primaria Sectorului 1 Bucuresti. Primarul Sectorului 1 Dan Tudorache (foto stanga) a facut luni, 28 septembrie 2020, un anunt – soc.

Tudorache sustine ca dupa terminarea numaratorii paralele, are mai multe voturi decat Clottilde Armand (foto dreapta).

Iata anuntul facut pe Facebook de Dan Tudorache:

“Breaking news
Dupa terminarea numaratorii paralele, am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand!
Asteptam rezultatele oficiale de la BEC!”

Potrivit rezultatelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central la ora 10.00, Clotilde Armand are 41.53% iar Dan Tudorache 39.32%.

Ramane de vazut daca, dupa numaratoarea tuturor voturilor, Tudorache se va clasa pe primul loc si va ramane in continuare primarul Sectorului 1.

1 comentariu la “RASTURNARE DE SITUATIE LA PRIMARIA SECTORULUI 1 – “Am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand!”

  1. Singura modalitate de a iesi din DICTATURA, este sa iesiti in strada la unison in toata tara, toti care ati votat alte partide inafara de USR si PNL. Vor ramane in „casa” doar diasporezi care au fost trecuti pe listele electorale, dar care sunt pe campurile inverzite de sparanghel. Daca acum nu reactionati, la parlamentare nu mai are rost sa votati, STS este la datorie. Si culmea va intra USR la guvernare, cu premierul Ciolos, cu platforma de guvernare care va fi aplicata cu armata, pardon, ca la armata: fara biserici, fara familie traditionala, fara proprietati, in comun nu ca la CAP, ci ca la „felinarele rosii”, fara penali, ca doar sunt ei destui, nu au nevoie de altii. Inghititul pe nemestecate, te poate ineca, iar cand esti singur, izolat, nu te mai ajuta nici D-zeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole