RAIFFEISEN BANK INVESTESTE IN EDUCATIE – 500.000 de lei sunt pusi la bataie pentru finantarea unor proiecte educationale

718

Sursa Foto: Zf.ro

Raiffeisen Bank prin Programul Raiffeisen Comunitati aloca granturi in valoare totala de 500.000 de lei pentru implementarea unor proiecte de educatie non-formala. Concret, fiecare proiect insumeaza 50.000 lei.

Entitatile eligibile care se pot inscrie la concurs sunt: scolile, organizatiile neguvernamentale mici si medii, precum si organizatiile publice din Romania. Inscrierile se pot efectua la https://granturi.raiffeisencomunitati.ro/

Termenul limita este 11 august 2020, ora 17.00, potrivit unui comunicat Raiffeisen Bank, publicat, marti, 04 august 2020.

Propunerile de proiecte trebuie sa se incadreze intr-unul din urmatoarele domenii: educatie financiara, educatie antreprenoriala, educatie profesionala si educatie civica.

Cele 10 proiecte care vor fi declarate castigatoare trebuie sa treaca de doua etape de jurizare:

1. proiectele sunt evaluate de o echipa de specialisti in proiecte comunitare si de angajatii Raiffeisen Bank;

2. 20 de finalisti isi sustin ideile in fata unei comisii de jurizare care alege cele 10 proiecte care vor fi finantate cu cate 50.000 de lei, bani nerambursabili.

Corina Vasile, Director de Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank, a declarat:

“Am ajuns la a zecea editie a concursului de granturi Raiffeisen Comunitati, timp in care am acordat granturi de peste 870.000 euro pentru mai mult de 120 de proiecte comunitare in toata Romania. Ne dorim sa finantam proiecte de educatie care sa produca schimbari in comunitatile unde sunt implementate si, totodata, sa ajute ONG-urile sau scolile sa dezvolte si alte proiecte educationale.”

* Vedeti aici mai multe detalii si calendarul concursului Raiffeisen Comunitati, editia 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole