RABLA PENTRU ELECTROCASNICE – O noua sesiune incepe in decembrie. Fondurile: 34 milioane de lei

606
programul rabla

foto: playtech.ro

O noua sesiune a Programului „Rabla pentru electrocasnice” va avea loc in luna decembrie, bugetul alocat fiind de 34 de milioane de lei, a anuntat, joi, 4 noiembrie 2021, ministrul Mediului, Tanczos Barna.


Potrivit acestuia, din fondul ramas la dispozitie, 34 de milioane de lei, se va finanta o noua sesiune pentru persoanele care nu s-au inscris pana acum. Prin acest program, romanii pot sa inlocuiasca electrocasnicele vechi pe care le au in casa, cu unele noi. Procedura: obiectele vechi se predau, si se primeste un voucher.

Iata declaratia facuta de ministrul Mediului:

„Toate programele pe care le-am lansat anul acesta au fost de succes, au fost derulate in mod corespunzator. Aici as mentiona programul cel mai important pe care l-am modernizat si l-am derulat, programul Rabla pentru electrocasnice, un program care continua anul acesta cu o noua sesiune de sarbatori.
In luna decembrie vom avea o noua sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din fondul care ne-a ramas la dispozitie, de 34 de milioane de lei, vom finanta o noua sesiune, practic in aceleasi conditii, de inscriere in program, de creare a contului pentru persoanele care nu au participat in prima sesiune si de bifare a acelor aparate electrocasnice care sunt de interes pentru cetateni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole