RABLA PENTRU ELECTROCASNICE – Ministerul Mediului anunta cati bani au mai ramas

849
programul rabla

foto: playtech.ro

Romanii care vor sa-si achizitioneze diverse lucruri prin programul Rabla pentru Electrocasnice trebuie sa se grabeasca. Si asta pentru ca jumatate din bugetul Etapei 1 al programului a fost consumat, astfel ca au mai ramas 15 milioane de lei, anunta ministerul Mediului. De asemenea, peste 33.000 de vouchere au fost emise in prima ora a programului.

A inceput in 14 mai

Programul Rabla pentru Electrocasnice a inceput in 14 mai 2021.
Anul acesta, modalitatea de accesare a programului a fost revizuita, astfel incat persoanele fizice sa poata beneficia de oportunitatea de a se inscrie si de a obtine unul sau mai multe vouchere.

“Contul de utilizator” este un element de noutate al acestei editii a programului si permite atat selectia voucherelor, cat si urmarirea statusului acestora. Pentru eficientizarea procesului de selectie a voucherelor, editia de anul acesta se va desfasura etapizat. Astfel, etapele de desfasurare a programului sunt:

Etapele

Etapa I: Selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte masinile de spalat rufe/vase si frigiderele/congelatoarele (21 mai – 03 iunie);
Etapa II: Selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile si tabletele (04 iunie-17 iunie);
Etapa III: Selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer conditionat, uscatoarele de rufe si aspiratoarele (18 iunie – 01 iulie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole