RABLA PENTRU ELECTROCASNICE – A inceput etapa II. Ce produse pot fi achizitionate

783
programul rabla

foto: playtech.ro

Programul Rabla pentru Electrocasnice, etapa II, a inceput vineri, 4 iuni 2021.
Este vorba despre selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile si tabletele (04 iunie-17 iunie).

Programul Rabla pentru Electrocasnice a inceput in 14 mai 2021.
Anul acesta, modalitatea de accesare a programului a fost revizuita, astfel incat persoanele fizice sa poata beneficia de oportunitatea de a se inscrie si de a obtine unul sau mai multe vouchere.
“Contul de utilizator” este un element de noutate al acestei editii a programului si permite atat selectia voucherelor, cat si urmarirea statusului acestora. Pentru eficientizarea procesului de selectie a voucherelor, editia de anul acesta se va desfasura etapizat. Astfel, etapele de desfasurare a programului sunt:

Etapele

Etapa I: Selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte masinile de spalat rufe/vase si frigiderele/congelatoarele (21 mai – 03 iunie);
Etapa II: Selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile si tabletele (04 iunie-17 iunie);
Etapa III: Selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer conditionat, uscatoarele de rufe si aspiratoarele (18 iunie – 01 iulie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole