PROTECTIA MEDIULUI – Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor a inceput campania de educare a consumatorilor

657

Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor a demarat o campanie de educare si informare a consumatorilor in domeniul protectiei mediului.

Astfel, a fost semnat un protocol cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor in vederea informarii corecte a oamenilor cu privire la colectarea separata a deseurilor.

Iata comunicatul:

“Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a incheiat un Protocol cu Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor ce are ca obiect implementarea unei Campanii de educare si informare a consumatorilor in domeniul protectiei mediului –“Inchide!Stinge!Recicleaza! – Tu esti exemplu!” – din perspectiva informarii corecte a acestora cu privire la colectarea separata a deseurilor.

InfoCons – Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.infocons.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor– ARMID este o organizatie neguvernamentala de Protectia mediului ce are drept scop educarea si informarea cetatenilor cu privire la beneficile colectarii separate in Romania.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul consumatorilor din Romania”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole