PROGRAMUL DE GUVERNARE 2020-2024 – Marcel Ciolacu a rabufnit: “Coalitia vanzatorilor de tara”

1060
PLANUL LUI CIOLACU DUPA ALEGERILE LOCALE.

Sursa Foto: Capital

Liderul PSD Marcel Ciolacu (foto) a rabufnit dupa ce Coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR a depus miercuri, 23 decembrie 2020, in Parlament, programul de guvernare.

Ciolacu acuza ca se reia in viteza maxima privatizarea celor mai profitabile companii de stat in plina pandemie, fiindca sponsorilor de partid le e foame mare, dar si ca se baga din nou pe gat romanilor privatizarea Sanatatii, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat.

Ciolacu anunta intr-o postare pe Facebook ca PSD se va opune in Parlament unor asemenea decizii scandaloase:

“Gasca Pierzatorilor se transforma acum in #CoalitiaVanzatorilordetara care vrea sa le fure cu totul viitorul romanilor!”.

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

Programul de Guvernare al #nouluiCDR arata adevarata fata a celor care conduc Romania: minciuni, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Marile prioritati ale Dreptei raman aceleasi ca in timpul crizei din 2010: #austeritate pentru romani, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

Se reia in viteza maxima privatizarea celor mai #profitabile companii de stat in plina pandemie, fiindca sponsorilor de partid le e foame mare;

Se baga din nou pe gat romanilor #privatizareaSanatatii, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat si bani mai multi pentru asigurari private;

Se privatizeaza chiar si #incasarea taxelor si impozitelor de catre stat, un tun financiar urias pe care PNL si USR-PLUS vor sa le dea unor firme prietene.

PSD se va opune in Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma intr-un cosmar viata tarii! Gasca Pierzatorilor se transforma acum in #CoalitiaVanzatorilordetara care vrea sa le fure cu totul viitorul romanilor!”.

1 comentariu la “PROGRAMUL DE GUVERNARE 2020-2024 – Marcel Ciolacu a rabufnit: “Coalitia vanzatorilor de tara”

  1. Complicii (cum esti matale Ciolacule), sunt la fel de vinovati ca cei pe care i-ai cocotat in fruntea tarii de 3 ori. Mai ai tupeul sa iti casti gura?. Pe langa postari pe Facebuk si aparitii pe sticla, ce ai facut pentru indepartarea lor de la conducere?. Te-ai facut pres Dulapului de la Cotroceni, sa mai aiva 4 ani de confort pentru excursii, vanzarea ramasitelor din tara, ca majoritatea a fost vanduta, sa mai scrie pas cu pas vreo 2 maculaturi de vorbe goale, sa mai ranjasca de la pupitru prezidential de vreo 4 ori in urmatori 4 ani (nu mai sunt alegeri Ai mai facut un simulacru de motiune de cenzura, ai indepartat din partid politicienii adevarati, ai adus securisti, ti-ai aranjat postul de presedinte al partidului, si ai manipulat si mintit alegatorii partidului. Declaratiile de imagine pe care le debitezi (contradictii si minciuni de care nu iti dai seama, ca nu ai cu ce), provoaca doar repulsie celor care mai gandesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole