Primul pas pentru instrainarea Tarom

1584

Tarile normale isi consolideaza companiile nationale, mai ales dupa ce vremurile pe care tocmai le-am trait si inca le traim ne-au demonstrat cat de importante sunt productia proprie si un mediu de afaceri autohton puternic. Tarile normale, nu insa si Romania. Caci in Romania guvernantii sunt preocupati sa realizeze fix contrariul. Adica sa slabeasca societatile si companiile nationale. Dovada este ce se intampla la Tarom, candva o mandrie a Romaniei. Cica in cateva zile compania Tarom va da stratul unor concedieri masive, 700 de angajati urmand sa fie dati afara. 700 dintr-un total de aproximativ 1.800, ceea ce inseamna ca jumatate dintre angajatii Tarom vor fi concediati.

Desigur, efectele se vor resimti puternic la nivelul Tarom, caci nicio societate sau firma nu poate trece fara urmari printr-un asemenea soc. Totusi, din ce se aude prin targ, asta ar fi scopul. Si anume ingreunarea activitatii companiei, astfel incat aceasta sa fie adusa intr-o stare cat mai dezastruoasa. Iar cand dezastrul va atinge nivelul dorit, niste minti luminate ne vor anunta ca Tarom este pe cale sa intre in faliment, iar singura salvare este privatizarea. Adica preluarea companiei si a intregului patrimoniu de niste baieti destepti, desigur la un pret de nimic. Parca aveti un deja-vu, nu-i asa? Parca am mai vazut filmul asta in Romania.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

2 comentarii la “Primul pas pentru instrainarea Tarom

  1. nu e chiar asa. in ultimii ani tarom s-a umplut de capuse, de persoane angajate pe pile. tarom are de doua ori mai multi angajati decat alte companii cu acelasi numar de aeronave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole