PREVIZIUNE: ORBAN, CONDAMNAT LA INCHISOARE – Avocatul Gheorghe Piperea: “Ce ministru va avea aceeasi soarta? Va dau un indiciu: imprumuturi de 80 miliarde pentru nimic”

3268

Premierul Romaniei Ludovic Orban (foto stanga) va fi condamnat la inchisoare. La fel si ministrul de Finante Florin Citu (foto dreapta).

Previziunea ii apartine cunoscutului avocat Gheorghe Piperea. Acesta face o paralela cu cazul fostului premier al Frantei François Fillon, care a primit o condamnare de 5 ani inchisoare pentru deturnare de fonduri publice. Aceeasi soarta o vor avea Ludovic Orban si Florin Citu, afirma Piperea, dupa ce nu vor mai fi premier, respectiv ministru de Finante.

Avocatul ofera si doua motive pentru care Orban si Citu ar putea fi condamnati: afacerea Unifarm, in cazul premierului, si imprumuturile de 80 miliarde de lei, in cazul ministrului de Finante.

Prezentam comentariul avocatului Gheorghe Piperea:

“François Fillon, fost premier al Franței și contracandidat al lui Macron la prezidentialele din 2017, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri publice.

Ce alt premier va avea aceeasi soarta, după ce nu ca mai fi premier?

Va dau un indiciu: Unifarm.

Ce ministru de finante va avea aceeasi soarta dupa ce va fi demis?

Va dau un alt indiciu: imprumuturi de 80 de miliarde pentru nimic. Ma rog, doar pentru plasarea cu hiper-dobanda a lichiditatilor bancilor in titluri de stat pe zeci de ani, care vor greva viitoarul descendentilor nostri pana la a treia spita”.

2 comentarii la “PREVIZIUNE: ORBAN, CONDAMNAT LA INCHISOARE – Avocatul Gheorghe Piperea: “Ce ministru va avea aceeasi soarta? Va dau un indiciu: imprumuturi de 80 miliarde pentru nimic”

  1. Bazat pe istoricul DNA si Justitiei independente, care au facut doar condamnari politice si au scapat pe “coruptii nostri”, ma indoiesc! Mai degraba vor fi extrasi sau recuperati, cu vreo sinecura pe la Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole