PRESEDINTELE PSD IESE LA ATAC – Guvernul Citu, acuzat:”Lovitura dramatica pentru cei mai defavorizati romani”

830
Presedintele PSD Marcel Ciolacu nu a putut sa asigure cvorum pentru motiunea de cenzura

Liderul PSD Marcel Ciolacu iese la atac dupa ce Guvernul Citu a decis, printre altele, „marirea” salariului minim cu 70 lei brut. Ciolacu acuza Executivul ca a dat oficial startul austeritatii.

Presedintele PSD spune intr-o postare pe Facebook ca Guvernul vrea sa inghete mai multe venituri incepand de anul viitor, printre care indemnizatia de hrana, sporurile, voucherele de vacanta, dar si salariile profesorilor:

„Nici vorba de #TaxeZero pe salariul minim, cum propunea USR in campanie”.

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

„Cabinetul Citu nu a avut nevoie decat de citeva zile pentru a-si da arama pe fata: astazi, a dat oficial startul #austeritatii!

Prima decizie a acestui Guvern Stramb al Dreptei este stoparea cresterii valorice a prestatiilor sociale. O lovitura dramatica pentru cei mai defavorizati dintre romani, pe care PNL si USR-PLUS ii condamna la saracie extrema.

In plus, Guvernul vrea sa #inghete mai multe venituri incepand de anul viitor, printre care indemnizatia de hrana, sporurile, voucherele de vacanta, dar si salariile profesorilor!

Nici vorba de #TaxeZero pe salariul minim, cum propunea USR in campanie! In schimb, vor sa umileasca milioane de angajati crescand salariul minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2021 cu maxim 70 de lei lunar. Asta inseamna ca generosul Citu le ofera muncitorilor romani cate 2 lei in plus pe zi! Atat au putut”.

1 comentariu la “PRESEDINTELE PSD IESE LA ATAC – Guvernul Citu, acuzat:”Lovitura dramatica pentru cei mai defavorizati romani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole