PRESEDINTELE FRANTEI, ANUNT DESPRE PUTIN – Motivul pentru care a incetat dialogul intre Macron si liderul de la Kremlin

1046

sursa foto: cbs

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, declara ca dialogul sau cu presedintele rus Vladimir Putin a incetat dupa masacrele descoperite in Bucha si in alte orase ucrainene invadate de rusi, potrivit digi 24, care citeaza The Guardian.


Potrivit lui Macron, razboiul a luat o alta intorsatura:

„De la masacrele pe care le-am descoperit in Bucha si in alte orase, razboiul a luat o alta intorsatura, asa ca nu am mai vorbit direct cu el de atunci, dar nu exclud sa o fac pe viitor”, a declarat Macron la un post de televiziune din Franta.

Vizita la Kiev

Intrebat de ce nu a urmat exemplul altor lideri europeni si nu a mers la Kiev, Macron a spus ca nu este nevoie de inca o demonstratie de sprijin si ca, la un moment dat, se va duce acolo.
„Ma voi duce acolo sa fac ceva util, nu doar sa calatoresc acolo pur si simplu”, a spus Macron, adaugand ca a vorbit de circa 40 de ori de la inceputul razboiului cu presedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Loviturile rusesti

Igor Zhovkva, consilierul pe probleme de diplomatie al presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca nu exista „niciun singur loc” in Ucraina care sa fie sigur acum dupa loviturile rusesti de luni de la Liov.

„Nu a mai ramas nici un loc, niciun oras sau sat, unde sa fie in siguranta acum in Ucraina”, a declarat Zhovkva pentru CNN.

„Asta incercau [rusii] sa implementeze inca de la inceputul razboiului. Pentru ca uite, ei nu se lupta doar cu militarii. Ei nu se lupta doar cu infrastructura militara. Se lupta cu ucrainenii civili”, a spus el.

1 comentariu la “PRESEDINTELE FRANTEI, ANUNT DESPRE PUTIN – Motivul pentru care a incetat dialogul intre Macron si liderul de la Kremlin

  1. dialogul a incetat in momentul in care Putin nu a vrut sa elibereze francezii capturati in ucraina, cei ce lucrau in laboratoarele de arme biologice… asta suna mai realist… parerea mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole