A naibii coincidenta! Presedintele BEC Sector 1 ar fi luat Covid

1062
Presedintele Biroului electoral, confirmat cu covid

foto: digi24

A naibii coincidenta! In plin scandal de frauda electorala, presedintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Nicolae Sprincu, ar fi fost confirmat la infectia cu coronavirus, anunta News.ro.

Potrivit procedurii, un loctiitor va prelua atributiile la sefia Biroului Electoral Sector 1, iar BES 1 va cere biroului electoral municipal inlocuirea, iar desemnarea o va face instanta.

Biroul Electoral Sector 1 urma sa ia in discutie solicitarea primarului in functie al Sectorului 1 Dan Tudorache de renumarare a voturilor, dupa ce acesta a acuzat fraude la urne.

Frumos sau nu?

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “A naibii coincidenta! Presedintele BEC Sector 1 ar fi luat Covid

  1. Sobolanii au respins reluarea alegerilor, si au pus in discutie renumararea voturilor. NU acceptati renumararea voturilor, cereti anularea alegerilor in TOATA tara. Daca acum nu iesiti in strada sa demiteti nazistul de la Cotroceni si sleacta de guvernanti criminali, va veti merita soarta, dar nu e pacat de voi, care inghititi pe nemestecate manipularea si minciuna, va fi pacat de copiii si nepotii vostri, care va vor blestema ca ati girat sclavia lor. NU asteptati ca politicienii sa rezolve problema fraudei grosolane din toata tara, ei vor „rezolva” ca intre clanuri, iar voi veti fi sclavi nazismului. Nu cred ca au mai ramas in tara doar o mana de romani cu, coloana vertebarala, iar restul sa fie ori spalati pe creier, ori limitati mintal care accepta vanzarea tari si statutul de sclav pentru un litru de ulei, un pahar de tuica sau 5 lei. TREZITI-VA pentru numele lui D-zeu, ca altfel va va trezi saracia si sclavia, bolile si neputinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole