PREMIERUL, TORPILAT DUPA CE A ANUNTAT CA BUGETUL INTARZIE – “S-a adeverit!”

764

Premierul Florin Citu (foto stanga, langa Klaus Iohannis) a anuntat luni, 1 februarie 2021, ca adoptarea bugetului de stat in Guvern va mai intarzia cateva zile.

La scurt timp, senatoarea Gabriela Firea l-a acuzat pe premier ca “a mintit” cand a spus ca va prezenta Bugetul in Parlament la inceputul sesiunii parlamentare. Sesiune care a inceput chiar luni.

Firea scrie intr-o postare pe Facebook ca partidele aflate la guvernare, si care au pierdut alegerile, dovedesc o “lipsa crasa de respect fata de romani”.

Iata postarea Gabrielei Firea:

„Ce-am spus, s-a adeverit, din pacate! Citu nu are gata Bugetul de stat. A mintit ca il va incheia rapid si il va aduce in Parlament la inceputul sesiunii parlamentare. Sesiunea a inceput azi. A inceput si Dl Citu sa se scuze. Sa acuze. Sa dea vina. Sa gaseasca ‘acarii pauni’. Altii decat el care, poate a uitat, a fost ministru de finante inainte de a ajunge premierul guvernului format din partidele care au pierdut alegerile.

Care au fost trimise de romani acasa sau in opozitie, nicidecum la guvernare.
Si, daca tot s-au cocotat la putere prin manipulare, frauda si minciuna, macar sa munceasca pentru oameni. Sa vina cu rezultate, nu doar cu scuze.

Cei de la PNL sunt de 1 an si 3 luni la guvernare iar cei de la USR – Plus au mai fost in guvernul Ciolos.
Deci, nu au scuza incepatorilor! Dar dovedesc o lipsa crasa de respect fata de romani. Lasa ca merge si asa. Cred ei…

JunglaDeDreapta

NuLePasaDeOameni

SeBatPeFunctii

IncompetentaSiCinismLaGuvernare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole